when the time swirls - October 29th, 2009

Oct. 29th, 2009

12:12 am - Eva uun citi

Pēc [info]kantsieteikuma noskatījos 'Franklin' - gotiskās noskaņās, nedauz šīzisks, taču vizuāli baudāms piedzīvojums. Kaut gandrīz līdz filmas beigām nekas saturiski nelīmējās kopā, Rajans Filips, Sems Railijs un, protams, Eva Grīna bija burvīgi. Dēļ viņiem vien vērts.


Šīs sievietes dēļ es būtu gatava mainīt pat dzimumu!

(3 comments | Leave a comment)

01:58 pm

Pēdējā laikā arī es sāku pieslieties Swedbank nīdēju pulciņam. Koš kura laika šamējie jau sāk iekasēt komisiju par skaidras naudas uzlikšanu uz konta? Esot tāda "opcija" no 1. sept. Un, ko tad man tagad darīt? Uz rokas euro, mainīt latos sanāk tāpat kādas naudiņas zaudēt, uzlikt uz konta un konvertēt - arī izmaksas ... nesaprotu, laikam tūlīt par katru soli, kad nopelnu santīmu, dabūšu to ar procentiem atdot. Nepietiek jau ar to, ka vairs bilanci bankomātā nemaksājot nevaru apskatīties. Nebūtu man tajā Swedbankā parādi, atteiktos no pakalpojumiem uz līdzenas vietas.
Šodien lamāties gribas -&5%$#%$^&I*()(_))^^&%$%$#@##!#@!#@#$%^^&*()))(())))

Current Mood: angry
(6 comments | Leave a comment)

03:02 pm - kārtējais p...

Rīgas Mākslas telpa sāk pārvērsties par pašdarbnieku pulciņu, drīz jau sāks mācīt, kā veidot makaronu un mannas kompozīcijas. Nesaprotu, vai patiešām izglītojošās programmās/nodarbībās nevar mācīt vismaz ieraudzīt/skatīties un mēģināt "iebraukt" kaut nedaudz laikmetīgajā mākslā (nevis pludināt zīda šallītes!!!)
Nu nav tā sveša un nesaprotama pasaule!

Current Mood: varu iekost!
(2 comments | Leave a comment)
Previous day (Calendar) Next day