putni galvā
putni galvā
Jaunākais
Arhivētais
Draugi
Par sevi
draugi
visi
16
ierakstīties
rakstīt
laboties
18.9.15 09:07
Birjuza
Es saprotu, ka tas atkarīgs no pienā esošā olbaltumvielu un tauku satura. Gruntīgāks piens gruntīgāk putojoties, bet neesmu mēģinājusi :) Pērkamie varētu būt pārāk ūdeņaini, tad jāgatavo mājās.
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.