putni galvā
putni galvā
Jaunākais
Arhivētais
Draugi
Par sevi
draugi
visi
16
ierakstīties
rakstīt
laboties
30.9.10 09:31
silto seleriju taisīju sekojoši - apvārīju to sakni ūdenī (ja pārāk liela, sagriež 4 daļās), lai tāda pusmīksta, tad sagriezu puscentimetra ripās vai šķēlēs, apvārtīju kā karbonādi miltolās un cepam uz pannas.
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.