HiTech: USB mikrofons Blue Snowball

Mani tā īsti nekad nav saistījusi high-end mūzikas aparatūra, tāpēc agrāk nepieminēju tādu firmu kā Blue, kas ražo augstākās kvalitātes mikrofonus ierakstu studijām. Taču šoreiz nolēmu pieminēt Blue ražojumu. Pirmkārt, tāpēc, ka Snowball ir datoram pieslēdzams mikrofons, pa tiešo USB pieslēgvietā. Nav nepieciešami ne konvertori ne arī mikrofona audio ieeja datoram. Vienkārši pieslēdzam Snowball jebkuram datoram un baudām savu balsi visaugstākajā kvalitātē. Protams, prieks nav lēts - 139 ASV dolāri. Taču, ja ņem vēra, ka citi Blue mikrofoni maksā ap 5000 dolāru, tad šis jau izklausās pēc izpārdošanas Maxima lielveikalā.

Otrs iemesls, kāpēc nolēmu pieminēt Snowball, ir pati ražotājfirma. Blue ir saīsinājums no Baltic Latvian Universal Electronics. Un tas jau liek sirsniņai straujāk pukstēt. Pati firma atrodas Kalifornijā, un viņu mājaslapā gan neko par letiņiem atrast neizdevās. Bet gan jau kāds sakars tur tomēr būs.
Letiņi rullē?

Comments

un tu ar vēl neguli!
kādam jau tās ziņas jāraksta ;)
patīkams pārsteigums!
jē letiņi rulzzzz!
nu ja mani nevilj atminja, tad blue ir radies uz RRR paliekaam, taa kaa ar letinjiem vinjiem ir pac tieshaakais sakars.
"Welcome to the world of Blue Microphones. Founded in 1995 by Skipper Wise and Martins Saulespurens, Blue has grown from a desire to create a few hand-built mics for fellow musicians into a unique, multi-faceted audio company with a prestidigeous line of award-winning microphones and accessories. Headquartered in Westlake Village, California and with engineering and manufacturing facilities in Latvia, Blue Microphones continues to grow and lead the way with cutting-edge design and technological innovation in the field of recording. Current projects include the building of a state-of-the-art recording and training facility and capsule testing area located at company headquarters in Southern California. Blue is also known for its vintage microphone store and restoration services.
"
ā jā - pārējais te

July 2005

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba