Jasmīns

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Augstie Alberta baznīcas torņi uz sarkanīgajām, saulrieta iekrāsotajām debesīm. Šis skats piesaista manu uzmanību un es nolaižu mašīnas loga stiklu. Ieelpoju vēso un svaigo gaisu, dzirdu pilsētas skaņas. Garām aizbrauc trolejbuss. Caur Stradiņu slimnīcas vārtiem iet cilvēki ar rūpju māktām sejām.
Laiks velkas. Aizvien vēl sēžu mašīnā un gaidu. Visas radiostacijas ir apnikušas un ziņas atkārtojas. Vienīgi debesu krāsas mainās. No viegli sarkanīgā saulrieta uz zilo, tumši zilo ar gaišo apmalīti, tumši zilo ar melnajiem mākoņiem, melnās debesis ar blāvām zvaigznēm. Miegs nenāk, tikai izsalkums radies, sākusi nedaudz sāpēt galva. Iedarbinu motoru, izslēgu,izkāpju laukā un secinu,ka kiosku tuvumā nav. Nāksies iztikt bez preses un belaša. Turpinu vērot debesis un intresantākos gājējus. Laiks lēnām iet uz priekšu.

Uz galda stāv atvērts J.V.Gētes "Fausts." K.Hamsuna kopotie raksti kaudzītē smuki salikti. Nedaudz dusmojos,ka šodien netiku pie G.Janovska "Uz neatgriešanos." Pirms teātra izrādes gribēju to izlasīt.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 29. Decembris 2008, 20:51, [info]palaistuve commented:
Nesteidzini.
* * *
[User Picture]
On 2. Janvāris 2009, 21:24, [info]silence_queen commented:
"Tur, kur pat vilciena sliedes
maigi apbrauc tev apkārt"

*brīži,kad laiks velkas, vien garāmgājēji un taksometri steidzas - kā {at}spirdzinājums.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry