Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Jancix#24 - velomaratons- vakar

17. Sep 2007 15:56 velomaratons- vakar

ziniet cik taalu ir no Zoo liidz Sarkandaugavai ar kaajaam? es tagad zinu! un tas viss deelj Riigas velomaratona! murgs kaut kaads!!!

beidzot arii mani nokjeerushi rudens punkji! piparmeetru teeja ir mans labaakais draugs!

15 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]dinciite
Datums:17. Septembris 2007 - 16:50

noķēra...

(Link)
Pieņemu, ka Edgars tev nepiekristu par velomaratonu.
Bet to skatu, kā tevi ķer rudens puņķi (un noķer!), es iztēlojos tīri vizuāli. Jāteic, tev nepaveicās.
No:[info]ilziite
Datums:17. Septembris 2007 - 20:51
(Link)
forshi ,ka tu tagad arii ar teeju draudzeejies:))
No:[info]jancix
Datums:18. Septembris 2007 - 22:03
(Link)
patiesiibaa jau paaraak nedraudzeejos- apstaaklji spiezh. bet nav tik traki. 1 kruuziite kafijas, 1 kruuziite teejas, 1 kruuziite kafijas..... utt :)
No:[info]ilziite
Datums:18. Septembris 2007 - 22:06
(Link)
nju vai zinies Jancix...
ja es buutu teeja, es laikam teiktu tev : KO TU DARI!
No:[info]jancix
Datums:18. Septembris 2007 - 22:49
(Link)
par ko tad taa?
No:[info]ilziite
Datums:18. Septembris 2007 - 22:52
(Link)
nju kaa dzert teeju un tad uzliet virsuu kafiju, melnu, negarshiigu....balaa blaa blaa:)
No:[info]dinciite
Datums:18. Septembris 2007 - 22:55
(Link)
Par gaumi nestrīdas (tikai brauc virsū).
No:[info]ilziite
Datums:20. Septembris 2007 - 10:43
(Link)
es nemaaku braukt, nju nav man tiesiibas:))
No:[info]martonella
Datums:17. Septembris 2007 - 21:04

Kājmaratons

(Link)
Tu ar kājām to posmu gāji?
;)
No:[info]ej
Datums:18. Septembris 2007 - 14:07
(Link)
Velomaratons bija ļoti labs! No zoo līdz sarkandaugavai nemaz nav tālu! Bet ja ar kājām grūti, Jancik, ir arī sabiedriskais transports (tramvajs), kurš strādāja, minot pedāļus, pats redzēju! :)
No:[info]jancix
Datums:18. Septembris 2007 - 19:00
(Link)
atljaushos nepiekrist... no Sarkandaugavas liidz Zoo tramvajs nebrauc. tur ir tikai autobuss kursh paarvietojas shajaa marshrutaa aptuveni reizi pusstundaa. nu taa kaut kaa.
es saprotu, ka velomaratons-tas ir labi, bet nevar taadeelj apstaadinaat satiksmi pusee pilseetas. nu tad jaadomaa taa trase kaut kaa jeedziigaak, lai vismaz var piebraukt noteiktiem rajoniem.

p.s. man jau arii nekas nav pretii ar kaajaam pastaigaat... paarmainjas peec... :) runa nav par to ka gruuti. runa par to ka laika pateerinsh neparedzeets.
No:[info]ej
Datums:18. Septembris 2007 - 21:16
(Link)
Savādāk maršrutu izveidot jau nevar, vienīgi citur, but tāpat būs neapmierinātie! Bet tas notiek vienreiz gadā un ir Rīgas maratos, tāpēc notiek Rīgā. Šādi maratoni praktiski ir visās lielākajās pasaules pilsētās un netikai riteņbraukšanā! Un arī tiek uz sacencību laiku apturēta satiksme, tikai tur uz to skatās ar sapratni!
Vienīgais trūkums šoreiz bija neinformētība. Rīgais Domej vajadzēja laicīgāk rīdziniekus informēt, kur un cikos satiksme būs slēgta. Maršruts arī tapa pēdējās dienās, jo viss bija sasteigts.
Vispār šis bija tas tautas brauciens, kuru praida dēl atcēla!
p.s. Nu pusrīga jau nebija slēgta! :)
No:[info]jancix
Datums:18. Septembris 2007 - 22:01
(Link)
ok. nepiesienies siikumiem- 1/4 Riiga! :D
es jau saku- man nekas nav pret, bet nesaprotu arii kaapeec kad tika piedaavaats maratonu riikot pa jauno Saulkrastu apvedcelju, to organizatori noraidija.
Riigas domei gan nebij jaainformee riidzinieki- tas bij jaadara organizatoriem.
bet atgriezhoties pie marshruta- kad bija Riigas maratons (skrieshanas) tad nebij probleemu, jo viss tika norobezhots un marshruts sakariigs, lai vismaz pa ielu vienu pusi var satiksmi novadiit. bet nu jaa.. shoreiz laikam sanaaca sasteigt organizeeshanu, jo veel nedeelju pirms maratona dzirdeeju ka buus pa Saulkrastu apvedcelju.
No:[info]ej
Datums:18. Septembris 2007 - 22:23
(Link)
Saulkrastu variantu atcēla arī dēļ daudzām velobraucēju vēstulēm! Bet man jau liekas, ka Saulkrastu variants nebūtu interesants, viens taisns ceļš, pats jau esmu to izbraukājis. Domeij un policijai šis variants būtu bijis viss ērtākais! Bet tas vairs nebūtu Rīgas velomaratons! Un šis maratons ir domāts kā veselīgas dzīvesveida veicināšanai! Saulkrastos šo maratonu neviens nemanītu.
Ideāli protams būtu, ja platākos ceļus sadalītu divās daļās un pa vienu pusi laistu mašīnas, bet tad drošības dēļ šīs joslas būtu jāatdala ar stalažām.
Domāju, ka Rīgas maratonam tomēr ir jānotiek Rīgā, labāk organizējot auto satiksmi. Bet pilnībā viesiem jau neizpatiksi.
Un, neesmu pārliecināts, bet Rīgas velomaratonu organizē tieši Rīgas Dome ar Igo Japiņa palīdzību, jo kā balva tiek pasniegs mēra kauss! To dalīja pats Jānis Birks. To aizsāka vēl padomju laikos domes priekšsēdētājs, ka tik tas nebija Rubiks.
Saprotu, ka tev nav nekas pretī, bet ideāli, lai visi būtu apmierināti, ir grūti noorganizēt. Tad tas jādara naktī, un tāpat atradīsies kam napatiks, jo traucēs gulēt.
No:(Anonymous)
Datums:30. Septembris 2007 - 16:47
(Link)
no stress!

Nekas jau nav pret pasaakumiem. Galvenais noinformeet laiciigi pa visurieni izbazuuneejot! Vaacieties ar saviem auto no turienes un turienes! :-) ( nu aptuveni taa buutu Riigas PP stilaa) Jo nu sleedz jau satiksmi viskaukur. Un man nekad nav bijis probleemu kad sleegta krastmala, kaads tilts, Briiviibsiela dziesmusveetku gaajienam, jo es to zinu. Attieciigi plaanoju kur un kaa braukt. Taa kaa velomaratonu vajag un skriet vajag un manupraat centraa ielu aktivitaates vispaar biezhaak vajadzeetu ... lai pilsetniekiem savaa pilseetaa ir sveetki.. Aber nu informeet ar vajag.

AP
p.s. Tas viss suuc! es zinu miestu, kuraa ir uzsaacies rakshanas maratons :-) ik riitu vari speeleet speeli tiksi/netiksi aaraa no pagalma/pilseetas un ja izdosies, tad par kurieni ??? Ir jau gadijies jau izmantot zaales paliidziibu (precizeeju - zaalaaja). Wot taa ir reaala jautriiba :-)