Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Jancix#24 - Komentāri


[info]ej
18. Sep 2007 22:23

Saulkrastu variantu atcēla arī dēļ daudzām velobraucēju vēstulēm! Bet man jau liekas, ka Saulkrastu variants nebūtu interesants, viens taisns ceļš, pats jau esmu to izbraukājis. Domeij un policijai šis variants būtu bijis viss ērtākais! Bet tas vairs nebūtu Rīgas velomaratons! Un šis maratons ir domāts kā veselīgas dzīvesveida veicināšanai! Saulkrastos šo maratonu neviens nemanītu.
Ideāli protams būtu, ja platākos ceļus sadalītu divās daļās un pa vienu pusi laistu mašīnas, bet tad drošības dēļ šīs joslas būtu jāatdala ar stalažām.
Domāju, ka Rīgas maratonam tomēr ir jānotiek Rīgā, labāk organizējot auto satiksmi. Bet pilnībā viesiem jau neizpatiksi.
Un, neesmu pārliecināts, bet Rīgas velomaratonu organizē tieši Rīgas Dome ar Igo Japiņa palīdzību, jo kā balva tiek pasniegs mēra kauss! To dalīja pats Jānis Birks. To aizsāka vēl padomju laikos domes priekšsēdētājs, ka tik tas nebija Rubiks.
Saprotu, ka tev nav nekas pretī, bet ideāli, lai visi būtu apmierināti, ir grūti noorganizēt. Tad tas jādara naktī, un tāpat atradīsies kam napatiks, jo traucēs gulēt.

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..