entries friends Kalendārs Mans info Pagājušie Pagājušie Nākošie Nākošie
Jabberwock's journal -
Jabberwock's journal
jabberwock
[info]jabberwock
Add to Memories
Tell A Friend
Beidzot saņēmos papildināt manu ne pārāk populāro blogu.

Nu kā jau daudziem zināms šo piektdien līdz svētdien notika Latkon 2005. Piektdien braucu uz aklo, jo tā īsti nezināju, kur palikšu pa nakti, kad beigsies SW filma. Pirmais ko vajadzēja izdarīt iebraucot Rīgā bija atrast Akas ielu un paņemt biļetes. To veiksmīgi izdarīju un devos ceļā uz 3.vsk. Atklāšanas pasākumā bija samērā maz cilēku, bet tik un tā bija diezgan interesanti. Tālāk devāmies uz SW filmu. Sāka mākt šaubas, jo viens no cilvēkiem pie kā biju paredzējis palikt pa nakti, tusiņu nerīkoja. Otrs bija Crash. Bet problēma tur, ka es nez vai kad beigsies SW tikšu uz purvciemu... Nu bet pofig- iegāju Forum Cinemas. Biju tiešām patīkami pārsteigts par tādu video un skaņas kvalitāti. Kamerai atrodoties iznīcinātāja astē vēders sagriežas rinķī.
 Izeju no Forum Cinemas - viss tumšs. Nezinu kur ie pietura. Zvanu Crasham. Jams aptuveni pasaka, bet tik un tā nevaru neko atrast. Paiet 5min. Esmu pamatīgi sanervozējies, pretī iet kautkāda savāda tauta un godīgi sakot paliek bail. Kādas 15 min nočekarējos, bet tomēr atradu. Kautgan troleibuss bija aizgājis atrads mikroautobuss, kurš ved gandrīz līz 23. galapunktam. Veiksmīgi atrodu pieturu un zvanu Crasham. Jams kautko nočekarē un aiziet uz citu pieturu. Pēc vairākkārtējas sazvanīšanās tomēr satiekamies. Sanāca ka pie Crasha ienācu ap 1:00 un tad sāku pūst matraci. Atklājās, ka pumpis ir salūzis un jāpūš ar muti. Nu tā es pūtu līdz 2:00 un beigās taisot ciet viss gaiss izgāja ārā. Skāde. Nu labi - bija jāguļ uz Izvelkamā dīvāna kuš krīt nost.

Pierunāju Crashu iet uz LFFB2005 un aizdevu latu. Aizgājām paēst pelmeņus [baigi laba un lēta ēstuve]. Aizkūlāmies uz 3.vsk. un tur jau vesels bars bija. Aizgājam uz dažām lekcijām un Crash izdomāja pasaukt GameMaster. Jams atvilkās pēc kādām 1.5h. Un pēc 2 lekcijām arī aiztinās. Pēctam nekas īpašs nenotika, lai gan mam atika larpu prezentācijas. Kādu pusstundu nekas nenotika un tad izskanēja lūgums sāk vākties un kārtot telpas. Pēc šiem vārdiem Crash ar Weseri momentā notinās :]. Par cik man līdz autobusam vēl tālu bija paliku līdz pašām beigām.

Uzskatu, ka Latkons bija izdevies, taču notika par daudz lekciju vienlaikus un imo uz Drakonistu prezentāciju var teikt neviens neieradās. Žēl lektoru.

Atbraucu mājās un nolēmu izmēģināts jau piektdien nokačāto spēli Mount&Blade. Baigi iepatikās. Jau svētdien no rīta dabūju 6.lvl un nolēmu nopirkt. Tagad aktīvi spēlēju. SUPER spēle.

Paldies Crasham par naktsmītni.

Garastāvoklis:: tired
Mūzika: Led Zeppelin - Immigrant Song

Comments
From: [info]priss_asagiri Date: 24. Maijs 2005 - 23:41 (Link)
Nevēlies padalīties ar key?

*nopietni*
jabberwock From: [info]jabberwock Date: 25. Maijs 2005 - 00:08 (Link)
Sorry, bet nē. Atļauts tik uz 1 kompīša. Negribu vēlāk problēmas. Es drīzāk varēru aizdot naudu pašai spēlei :/.
From: [info]priss_asagiri Date: 25. Maijs 2005 - 00:56 (Link)
Ar naudu nav problēmas - ar virtuālās kartes iegūšanu ir problēmas.

*viens kods var darboties uz 2 datoriem - oficiāli apstiprināts by talewords*
jabberwock From: [info]jabberwock Date: 25. Maijs 2005 - 08:08 (Link)
Arī ar to varu palīdzēt. Ja vēlies tad šodien ienāc MSN. Pateiksi dažus savus datus (adresi, e-mailu utt.) un es nopirkšu. Kods atnāks uz e-mailu. Naudu varēsi atdosi "kautkad".

Hmmmm. Nu nez, nez... baigi negribas dot.
4 komentāri , Ir doma?
Profils
Jabberwock
Name: Jabberwock
Kalendārs
Back Aprīlis 2006
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
links