05 August 2012 @ 08:47 pm
Atklāsmes 2012 (labāk vēlu nekā...):  
1) Man PATĪK savs darbs. Man patīk tas ko daru, cilvēki, ar kuriem strādāju, žurnāli, kas ir jālasa priekš darba(National Geographic), interesantie kursi un semināri, uz kuriem ir jāiet, saldumi un našķi, ko katru dienu nes visaugstākais boss, iknedēļu kopējās pusdienas ar kolēģiem, un iespējas apgūt kaut ko jaunu katru dienu.

2) Man PATĪK pilsēta, kurā dzīvoju - daudzie un zaļie parki, strūklakas, skaistās mājas, platās ielas, un lauki pie manas mājas.

3) Man PATĪK māja, kurā es dzīvoju, plašās un tīrās telpas, visas nepieciešamās iekārtas un koka mēbeles, dārzs ar zemenēm, rozēm un piparmētrā, kaimiņš, ar kuru tērzēju pāri žogam, un kaķis, kurš nāk mani apciemot.

4) Esmu patiešām pateicīga par algu, ko saņemu, jo varu atļauties nopirkt visu to, ko esmu gribējusi un ceļot uz skaistām vietām.

5) Esmu pateicīga par jaunajiem cilvēkiem, ko esmu satikusi savā pilsētā, jo viņu dēļ jūtos šeit kā mājās - mājas biedri, kolēģi, meitenes no dejošanas un civēki, ko esmu sastapusi ar interneta palīdzību.

6) Esmu pateicīga par savu draugu. Par to, ka viņš ir ieradies manā dzīvē un vienkārši ir tāds, kāds viņš ir.

7) Esmu pateicīga par savu ģimeni, draugiem (jūs) un visiem tiem cilvēkiem, kas ir daļa no manas dzīves, bet, kuri nedzīvo tik tuvu man.

8) Esmu pateicīga par savu skaisto, slaido un veselīgo augumu (jā, meitenes, MĒS KATRA ESAM SKAISTA un unikāla savā veidā, tāpēc mīliet sevi!), jo jūtos labi tāda, kāda esmu un mans ķermenis man atļaut dzīvot un darīt visu, ko vēlos, iet, skriet, dejot, pārvietoties, nododies hobijiem un baudīt dzīvi...

9) Esmu pateicīga par to, ka man vienmēr esmu bijusi nodrošināta ar ēdienu, ūdeni un tīru gaisu, jo liela daļa planētas iedzīvotāju nevar teikt to pašu.

10) Esmu pateicīga par to, ka esmu dzīva, jo tā ir vislielākā dāvana, kādu var vēlēties.

Paldies! :)
 
 
( Post a new comment )
Mince[info]nesshux on August 6th, 2012 - 11:05 am
Prieks, ka Tu esi tik... priecīga un apmierināta. :) Patīkami uzzināt, ka Tev iet labi :))
(Reply) (Thread) (Link)
[info]izomerija on August 6th, 2012 - 09:30 pm
Paldies! Beidzot atskārtu, ka laime ir katra paša izvēle un mēs katrs to varam kontrolēt. Tā nav atkarīga no ārējiem apstākļiem un...lēnām, soli pa soli, sāku uzskaitīt visu, kas man ir dots (īstais saraksts ir daudz garāks)...līdz sapratu, ka mums ir tikai 'jāatver acis', lai būtu laimīgi, un tad taps dots vēl vairāk...
(Reply) (Parent) (Link)
[info]whateverz on August 6th, 2012 - 11:53 am
Lieliski.
Nevis pateikts lieliski, bet tas, ka cilvēki tomēr spēj koncentrēties uz labo un uz nākotni. Un tic tam. Un tas ir galvenais.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]izomerija on August 6th, 2012 - 09:41 pm
Paldies par komentāriem! Es ticu, ka dzīve ir brīnišķīga un mēs visi esam radīti laimei. Mēs taču jūtamies tik labi, kad varam smaidīt un smieties un darīt to, kas patīk ar vislielāko mīlestību. Man skrien tirpiņas pāri mugurai, katru rītu, kad izeju savā dārzā, ieelpoju rīta gaismu, dzirdu kaimiņgaili un putnus, redzu dzirnekļtīklus rasā un sauli spoži spīdot, jo aptveru, ka jauna diena ir jauns sākums un vislabākā dāvana kādu var vēlēties.
(Reply) (Parent) (Link)