21 January 2012 @ 11:33 pm
Sapņi  
Pēdējajās divās naktīs pamodos no tā, ko biju nosapņojusi. Domāju par šiem sapņiem, varbūt varat palīdzēt ar iztulkošanu.

1. sapnis
Es un vēl kādi 4 cilvēki dzīvojām priecīgi zem kāda milzu stikla kupola (Atlantīdas tipa). Pēkšņi pāri kupolam sāka velties milzu mākoņi - izskatījās pēc dubļiem. Dubļu mākoņi vēlās pāri kupolam, līdz tie palika par smagu un kupolā radās plaisa. Pēkšņi ūdens un dubļu šalta šļācās iekšā no visām pusēm, un kupols sāka sabrukt. Nodomāju, ka tās nu ir beigas. Tad pēkšņi 'atmodos' izskalota krastā ar vēl pāris izdzīvojušajiem, sākām saukt un meklēt pārējos. Tad uzdūros skeletam, kurš sāka smieties un mēdīties. Sapņa beigas.

2. sapnis
Atrados tēva mājā, un tiku posta kāzām. Mana mamma un vēl viena radiniece veda mani uz vannas istabu un tērpa mani kāzu kleitā un visādi pušķoja, kārtoja man matus un lika meikapu. Tad es viņām prasīju - ar ko tad es īsti precēšos. Viņas man atbildēja - ar savu tēvu (!!). Bet es teicu - tā tak nedrīkst, neviens nedrīkst precēties ar saviem vecākiem. Bet viņas man atbildēja, ka tā esot jādara un viss. Tad es noskumu un sāku raudāt. Mani aizveda līdz dārzam, kur kāzām bija jānotiek. Bija sapulcējušies daudz cilvēki, bet es tikmēr sāku plānot izbēgšanas stratēģiju. Sapņa beigas.

Varbūt kādam ir kāda ideja, ko šie sapņi nozīmē?
 
 
( Post a new comment )
[info]iite on January 22nd, 2012 - 08:50 am
Citiem cilvēkiem otra sapņi parasti make no sense. Tikai pašam ir vislabāk saprotams, kas tas varētu būt.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]izomerija on January 22nd, 2012 - 01:19 pm
Taisnība gan...
(Reply) (Parent) (Link)
Mince[info]nesshux on January 22nd, 2012 - 11:00 am
Tu vari mēģināt pameklēt atsevišķu lietu nozīmes sapņu tulka grāmatās (šis tas ir arī internetā atrodams), piemēram, "kāzas", "vecāki" ("tēvs", "māte"), "dubļi", "skelets"... Tev pašai būs vieglāk mēģināt sasaistīt nosapņoto ar to, kā Tu jūties un ko Tu domā
(Reply) (Thread) (Link)
[info]izomerija on January 22nd, 2012 - 01:22 pm
Jā, es jau skatījos internetā atsevišķu elementu nozīmi, bet daudzi saiti vienkārši ir pārkopējuši sapņu vārdnīcu viens no otra...Nozīme vēl joprojām ir neizprotama...Varbūt, ka tam arī nav nekādas nozīmes...
(Reply) (Parent) (Link)