Ceturtdiena, 6. Maijs 2004, 17:29

burtiski pāris mirkļus pēc mana māsa bija aiz sevis aiztaisījusi durvis, lai dotos uz savu liktenīgo autoskolu, dzīvoklī kā vējš iebrāzās r. man nav ne jausmas, no kurienes viņam dzīvokļa atslēgas, bet nu klāt viņš bija. un tieši nākamajā mirklī no vannas istabas kā no mātes miesām izmeimuroja m.

kā mani erro šādas situācijas! īpaši jau ņemot vērā to, ka m. bija pilnīgi kails, lai arī īpaši jau tas nevienu no viņiem nesatrauca. pat zināms homoerotisms bija samanāms m. rokas kustībā, ar kādu viņš piesedza ķermeņa daļu, ko nevēlējās klaji demonstrēt. dīvani, bet arī sākot it kā nepiespiesto sarunu ar r., piedāvājot viņam no aizvakardienas palikušo viskiju un dunhill no samurcītās paciņas, roku no kājstarpes viņš tā arī neatrāva. tajā brīdī es jau biju nenormāli uztraukusies un, nespēdama apvaldīt savu spēku, izdauzīju forūža spoguli.

miers bija tikai uz mirkli, jo, kad abi nedaudz samulsuši devās skatīt, kas par lietu, pēc nelielas kopīgas plecu paraustīšanas šaurajā priekštelpā m. savus draudzīgos nolūkus sāka izrādīt nu jau pārāk uzkrītoši, uz ko r. reaģēja ar bubināšanas lēkmi. kad abi atgriezās istabā, m. uzbudinājumu vairs nevarēja un laikam arī negribēja slēpt, un man nācās sasist divas tējas krūzes bufetē, lai šim beidzot pielektu.