Sadomātava -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 17., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:27

(3 domā | padomā tu ar')

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:17. Janvāris 2007 - 21:21
(Link)
pastāsti, pastāsti- kā tu taisi trifeles?
[User Picture]
From:[info]itta
Date:18. Janvāris 2007 - 17:10
(Link)
ai, pavisam vienkārši :) proporcijas no galvas neatceros, bet - rūgtā šokolāde, mandeles, saldais krējums, mazliet sviesta, šķipsniņa sāls, kakao pulveris, brendijs vai rums
šoko izkausē ar saldo krējumu,sviestu un alko
mandeles applaucē, nomizo, apgrauzdē, sasmalcina, iejauc izkusušajā masā, liek dzisināties. tad no masas saveļ bumbiņas, ko apviļā kakao pulverī
otrais variants stipri līdzīgs, bet ņem nevis rūgto, bet vienkārši tumšo šoko, cepeškrāsnī apgrauzdē padaudz kokosriekstu skaidiņas, ko pusi piejauc šoko masai, bet otrajā - pēc tam bumbiņas apviļā (nevis kakao pulverī)

> Go to Top
Sviesta Ciba