Sadomātava -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 11., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:57
bļāviens, pirms nepilnas pusstundas gandrīz statistikai pievienojos - uz gājēju pārejas. Ikdienā mēroju šo maršrutu, tādēļ zinu, ka te jāuzmanās, arī šoreiz to darīju - palaidu mašīnas, kas bija pārāk tuvu, lai sabremzētu. Gabaliņu pēc tām brauca vietēja maršrutka. Novērtēju, ka attālums pietiekams, lai sabremzētos (pati bieži esmu pie stūres, tāpēc zinu, kad ir un kad nav reāli sabremzēties), gāju pāri. Bet mikrobuss i nedomāja sabremzēties un nākamajā brīdī, kad biju jau gandrīz ielas vidū, taurēdams (to gan šoferis nepiemirsa) metās pretējā joslā. Atliek vien pateikties Dievam, ka pretējā josla tobrīd bija brīva, jo negribas pat domāt, ko gan mikriņa šoferis būtu izvēlējies darīt - braukt virsū man vai tai mašīnai... Žēl, ka uztraukumā nepiefiksēju numuru, turklāt prom mikriņš aiznesās tādā pat tempā, lai gan pēc nedaudz metriem tur ir vēl viena gājēju pāreja... Brr... kājas vēl tagad trīc...

(9 domā | padomā tu ar')

Comments:


[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:11. Janvāris 2007 - 18:03
(Link)
nē nu, tev šodien veicas
[User Picture]
From:[info]itta
Date:11. Janvāris 2007 - 18:04
(Link)
tā izskatās..
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:11. Janvāris 2007 - 18:06
(Link)
mudīgi novāc visus asos priekšmetus, nopolsterējies, lien gultā un nekusties un dieva dēļ, neko neēd, ka tik kaukas nenotiek
[User Picture]
From:[info]itta
Date:11. Janvāris 2007 - 18:10
(Link)
man liekas, šoreiz tavs padoms īsti vietā :))))))))
[User Picture]
From:[info]beta
Date:11. Janvāris 2007 - 20:52
(Link)
Ja tas bija parastais marshruts, tad peec braukshanas laika Ventspils Reiss var noteikt - kursh shoferis tas bija! Domaaju, ka Tu riitdien vareetu aizfakseet uz Ventspils Reisu vinju shefam adreseetu iesniegumu!!!

Prieks, ka Tev viss labi!
[User Picture]
From:[info]itta
Date:11. Janvāris 2007 - 23:49
(Link)
ai, pēc tam vēl kādi pāris VR mikriņi pa prospektu aizbrauca tai pat virzienā - tā kā pat precīzu laiku nezinu, tad diez vai jēga no iesnieguma. Atliek vien priecāties, ka Sargeņģelis nav devies atvaļinājumā :))))
[User Picture]
From:[info]beta
Date:12. Janvāris 2007 - 09:41
(Link)
mikrinjaa jau bija arii pasazhieri!:)
[User Picture]
From:[info]puce
Date:11. Janvāris 2007 - 23:35
(Link)
vai Tev ir atstarotāji? nu kaut viens - kuru var redzēt no visām pusēm ikviens šoferis?

lai gan tas neizslēdz iespēju tikt sabrauktam uz gājēju pārejas, tak man nācis n-reizes bremzēt, jo cilvēciņu ieraugu pēdējā brīdī. TUMŠS, BĻE!
[User Picture]
From:[info]itta
Date:11. Janvāris 2007 - 23:47
(Link)
pufaikai šādi tādi atstarojoši elementi.

bet nu pāreja labi apgaismota.
un nekad nelecu uz pārejas, nenovērtējot attālumu līdz braucošajam auto - jo pati bieži vien šoferējos, tāpēc zinu, ka pēdējā brīdī gandrīz nereāli pamanīt&sabremzēt vienlaikus.

> Go to Top
Sviesta Ciba