|
Oktobris 3., 2006
Comments:
| From: | uzis |
Date: | 4. Oktobris 2006 - 11:49 |
---|
| | | (Link) |
|
klau, mīļā sirc, es te ne par tēmu. tu te vienreiz ieminējies par tiramisu..vai tu man lūc negribēt atmest receptīti. visādas netā atradu, bet kura tā īstā, nevar saprast
| From: | itta |
Date: | 4. Oktobris 2006 - 21:13 |
---|
| | | (Link) |
|
es njemu vienu Vidzemes maiznieka biskviita ripuli, 1 Mascarpones siera bundzhu, 5 olas, ap 100 ml saldaa kreejuma, cukuru peec garshas, kruuzi stipras kafijas un mazliet Vana Tallinn. Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, piejauc Mascarponi, izmaisa viendabiigu. Atsevishkji saputo saldo kreejumu, iejauc masaa, mazliet pielej Vana Tallinn (peec gaumes, var arii neliet). Biskviitu paargriezhu plakaniski uz puseem, lieku traukaa 1 kaartu, salaistu ar stipro kafiju, lieku kreema kaartu, tad atkal biskviitu, salaistu, un tad otru kaartu kreemu. virsu paarsijaa ar kakao. eedams peec kaadas 1-2 stundaam :)
| From: | uzis |
Date: | 5. Oktobris 2006 - 08:51 |
---|
| | | (Link) |
|
ak, milzumlielais paldiesiš tev:* Nu es būt izmēģināt:)) |
|
|
Sviesta Ciba |