Sadomātava - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 4., 2006


[info]itta21:13
es njemu vienu Vidzemes maiznieka biskviita ripuli, 1 Mascarpones siera bundzhu, 5 olas, ap 100 ml saldaa kreejuma, cukuru peec garshas, kruuzi stipras kafijas un mazliet Vana Tallinn. Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, piejauc Mascarponi, izmaisa viendabiigu. Atsevishkji saputo saldo kreejumu, iejauc masaa, mazliet pielej Vana Tallinn (peec gaumes, var arii neliet). Biskviitu paargriezhu plakaniski uz puseem, lieku traukaa 1 kaartu, salaistu ar stipro kafiju, lieku kreema kaartu, tad atkal biskviitu, salaistu, un tad otru kaartu kreemu. virsu paarsijaa ar kakao. eedams peec kaadas 1-2 stundaam :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba