Sadomātava -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 15., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:56
vakariņas izdevās labākas nekā gaidīts. tāpēc šodien jāpiebremzē..:)

(6 domā | padomā tu ar')

Comments:


[User Picture]
From:[info]kakje
Date:15. Februāris 2005 - 11:59
(Link)
aha... vakar sanaaca kaiminji, sastiepa viinu, saldeejumu, i veel visaadus gardumus... un tad visu vakaru paarmetoshi uz mani skatiijaas kaapeec es neeedu..... ne to, ne shito... :D
[User Picture]
From:[info]itta
Date:15. Februāris 2005 - 12:03
(Link)
tev ta vismaz izdevās neēst..:) es gan nespēju atturēties sev arī uztaisīt tādu smuku porciju, protams arī sirsniņkūciņa pie kapučīno krūzes mani uzveica..:) nu pēc kā tad izskatītos vakariņas sveču gaismā - viens ēd normāli, a otrs baksta salātlapas..:) Solidarizējos ar domu šodien visu nolīdzināt..:)
[User Picture]
From:[info]kakje
Date:15. Februāris 2005 - 13:02
(Link)
nuu.. manaa vakardienas kontaa ir 2 kjilavmaizes, marineetas seenes un saldeejums (ap 2 naktii).... :D :))))
[User Picture]
From:[info]beta
Date:15. Februāris 2005 - 13:05

kakje, Tu i traka!

(Link)
:)))) izklausaas gana ekstreemi. nja, bet ja veederinjsh pie taa pieradis, tad jau ir o.k., vai ne? Tu alko arii nelieto?
[User Picture]
From:[info]kakje
Date:15. Februāris 2005 - 13:09

:)

(Link)
vakar man nekas cits neatlika, kaa lietot..... :( bet shitais jau bija virsnormas paartika, tas nav viss, ko pa dienu eedu.. brokastiis veel bija miezhu putra, pusdienaas vaariiti pukjkaaposti un ...eee... kaukaadi auglji.... :) .. vakarinjas, kas bija paredzeetas cilveeciigas ar gaalj un daarzenjiem, man nojauca shitie cieminji ar savaam kjilavmaizeem... :D
[User Picture]
From:[info]beta
Date:15. Februāris 2005 - 16:43

Re: :)

(Link)
fuuu...nu, tad Tu nav traka, Kakjiit!:))) Ps klau, vai taisniiba - ka graudu putras dod lielu energjiju un speeku - tas, ko teici - ka no riitiem eed. man ieteica, bet es veel neesmu sakausi to lietu. liidz shim taa bija parasts, ka no riitiem needu, pusdienaas kaut ko, bet vakarinjas... oi, oi, oi... nu, vakaraa es domaaju. nu, tagad tiem laikiem ir pielikts punkts. vakarinjas ir pirms 6iem un taa ir videeji lielaa eedienreize, lielaa ir pa dienu un maiznjaa ir no riita. pagaidaam no riita dzeru pienu. pusdienaas kaadu zupu ar maizi vai valjiigajaas dienaas picu, vakarinjaas - kaadu maiziiti vai biezpienu vai tml.

> Go to Top
Sviesta Ciba