18 Novembris 2007 @ 21:57
daudz laimes, Latvija!  
paldies, idioti, ka vēlreiz pārliecinājāt par to, cik bērni (pedofīla prieciņš) var būt kaitinoši un nevēlami. bet ne par to ir runa.

šodiena kā izrādījās, bija labāka nekā cerēts. pirmkārt, bezjēdzīgā klīšana pa veikaliem, beidzot nesa kkādus augļus un rezultāts būs jūtams vēl ilgi. nelaime vien tā, ka joprojām sāp mugura. ļoti, turklāt. (un man liekas, ka arī vēders sāp, bet vienalga. var iztikt, tā teikt) vēlāk apmeklējām bruņoto spēku parādi. jāsaka, ka bija vērts. i mean, protams, ļoti īsi un tā tālāk, bet man patīk tādi pasākumi. vakarā vēl salūta skatīšanās no pils pagalma. nu vnk burvīgi, ja vien vējš nebūtu mazliet izbojājis to salūtu, vsp ideāli.

tomēr visjautrākā izrādījās braukšana tramvajā. jautrākā šoreiz jāliek pēdiņās. jo, atklāti sakot, man, atšķirībā no citiem (citi šeit ir krievi), tas nekādu jautrību nesagādāja. jā, atvainojiet, bet valsts mantas bojāšana mani neuzjautrina. jā, ja tā būtu kāda miskaste, kas uz ielas tiek atspārdīta, varbūt. bet camon, lauzt tramvajam durvis laukā? un, protams, ka uz to spējīgi tikai krievi. (es atvainojos visiem krievu tautības cilvēkiem, kas ir normāli un tā tālāk, bet mani ļoti, ļoti kaitina tieši šie indivīdi, kas to vien prot kā lamāties un visu demolēt. un ak jā, dzert arī piedevām. man jau nekas nav pret alkoholu, taču, kad šie konkrētie indivīdi iedzer, viņi ir vienkārši kā skabargas pakaļā.) tā vien gribējās viņus visus uz mietiem sasēdināt. lieki piebilst, ka manā galvā jau tika uzburta šī aina.
un vai tiešām ir tik grūti kaut vienu dienu gadā - Latvijas proklamēšanas dienā - bilst kaut vienu vārdiņu latviski? man tik tiešām riebjas, ka visapkārt vienīgā valoda, ko dzirdu, ir krievu. es nedzīvoju Krievijā, velns parāvis. un jā, es to uztveru kā apvainojumu. un jā, mani var saukt par rasisti un tā tālāk, bet man tiešām nepatīk šī konkrētā tautība. piedodiet.

un es nesaprotu, kāpēc cilvēkus tik ļoti piesaista tas, kas ir par velti? jā, šeit es runāju par sabiedrisko transportu, kas šodien bija par velti. pēkšņi tas ir ērtākais un labākais pārvietošanās veids un visi masveidā lien tramvajā iekšā, lai arī redz, ka tur vairs nav vietas. un tad sūdzas, ka nevar izkāpt ārā, jo redz citi stāv priekšā durvīm. >< un ziniet, vajag cienīt arī tos cilvēkus, kas šajos svētkos jūs vadā par velti. tas nav pārāk pateicīgs darbs un ja jūs pret šiem cilvēkiem izturaties kā pret kāju pamesliem, pavisam drīz nebūs neviena, kas vadīs tos tramvajus. jā, es zinu, ka izklausos kā tāda skaistumkaraliene, kas vēlas mainīt pasauli, bet jā. stundu braucot tramvajā, kur tev spiežas, grūžas virsū visādi pajoliņi, ir laiks, lai padomātu. pēc tam, kad ir apspriesti visi iespējamie vardarbīgas nāves veidi.

jā, es nesaprotu, kāda jēga vilkt savus sīkos bērneļus uz salūtu, ja viņiem tas tāpat neko nenozīmē. (arī pieaugušajiem, starp citu) viņiem tās ir tikai krāsainas gaismiņas, kas šaujas gaisā. bet ziniet, šīs gaismiņas ir par godu Latvijai. un nemēģiniet iestāstīt, ka jūs visi esat šausmīgie patrioti un tā, jo tā nav. īpaši jau tie, kas nav spējīgi iemācīties latviešu valodu. patrioti spētu, you know.

bet labi, ko tad es tur daudz. es jau esmu tikai stulbs pusaudzītis, kas pats savas domas nesaprot. un ja saprot, tad tās ir galīgi nepareizas. piedodiet un arlabunakti.
 
 
kondīcija: muldoņa
 
 
( Post a new comment )
x[info]walkire on 18. Novembris 2007 - 22:57
Idiotiem tautības nav.
Un, tiešām, normālu krievu Latvijā ir sasodīti maz. Lai arī cik ļoti krieviete es nebūtu, nevaru to neatzīt. :/
(Atbildēt) (Link)
Eva[info]eimirianne on 19. Novembris 2007 - 15:13
Jā, bērni nezin. Kā bērni var izprast, kas ir genocīds, kas ir okupācija, kas ir karš, ja maz kurš no tiem ir tā kārtīgi sevi sadūris ar nazi? mm? nē, tas nenozīmē, ka tūdaļ bērni jāsadursta, nē XD
Vienkārši viņi ir jāved līdzi, un viņiem ir jārāda. Jāatbild uz jautājumiem. Galu galā, arī mēs neko nezinājām un daudz arī nezināsim par visu, kam gāja cauri latvieši.

Mēs izbaudam kopāesamību. Mēs esam tādi vienpatņi; kas notiks, ja pat svētkos kopā nesanāks visas paaudzes?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ironbird[info]ironbird on 19. Novembris 2007 - 20:47
Latvijā nav normālu krievu, jo viņiem šeit vispār nevajag būt. :D nu labi, ne visiem, bet, bet... trīs ceturtdaļas vismaz vajag izsūtīt vai... nu jā. (apklusiniet manu rasistisko būtību, lūdzu. labi, tūlīt es apklusīšu.)

bērni neizpratīs pat, ja viņiem pastāstīs. (mani klasesbiedri nesaprot un domā, ka Latviju neokupēja) pienāks laiks un viņi uzzinās un sapratīs. kāpēc visu sasteigt? (un jā, mani vairāk interesē mana labsajūta, nevis tas, cik izglītoti tie puņķutapas ir. man viņi nepatīk, nošaujiet mani.)


(bet vsp slimi, ka kāds to arī izlasīja. bļ, kkāda nejēdzība taču. XD)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)