03 Novembris 2008 @ 16:44
so no one told you life was gonna be this way  
ko darīt cilvēkam, kam ļoti nepatīk, pat riebjas, sūdzēties un žēloties, bet kam nepatīk arīdzan izlikties, ka viss ir ļoti labi, jauki un skaisti? laikam jau to pašu neko un tāpat uz pakaļkājām kārpīties uz priekšu, kā nu māk. žēl vienīgi, ka tas izklausās vienkāršāk un nesāpīgāk nekā ir patiesībā.

es, protams, šobrīd varētu atvēlēt sev laiku, lai uzrakstītu to, ka es pēdējā laikā jūtos visai dranķīgi, vairāk tieši emocionālā, ne fiziskā ziņā, lai pateiktu to, ka es ienīstu sevi par to, ka nespēju neko darīt lietas labā un par to, ka nemaz necenšos, lai izplūstu garos tekstos par to, ka lai arī man riebjas īdēt, es to tomēr mazliet vēlos, bet tas jau neliks man nekādā ziņā justies labāk. tieši pretēji - jo vairāk es domāju, jo švakāk paliek. galu galā, tādēļ jau arī pirmatnējie cilvēki bija daudz saprātīgāki par mums - viņi nedomāja. bet arī izlikties, ka viss ir labi un vislabākajā kārtībā, man nav spēka. un ironiski, ka vienīgo ārstu, kas man var palīdzēt, es tā kā nevaru ciest.

nezinu, varbūt man vienkārši vajag kārtīgu apskāvienu un kādu, kas pārliecinoši pasaka, ka viss būs kārtībā, jo sev es kaut kā neticu. es zinu, ka būs, bet neticu.

bet es vienalga esmu laimīga arī tad, kad neesmu. (sun)
but that's mostly because i have my best friend always there beside me.
seems you're the only one who knows
what it's like to be me
someone to face the day with
make it through all the rest with
someone i'll always laugh with
even at my worst i'm best with you
 
 
kondīcija: kaut kur pa vidu
trokšņi: The Rembrandts - I'll be there for you
 
 
( Post a new comment )
[info]nirnaeth on 3. Novembris 2008 - 17:24
It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month, or even your year
but..
I'll be there for you.

you're gonna tell me what's bothering you and I'm gonna give you a big, BIG hug. I know you'll say you won'tm, but please... please do.
(Atbildēt) (Link)
[info]nenija on 3. Novembris 2008 - 20:44
ārprāc, man ir precīzi tāpat, kad ir slikti - žēloties negribu, bet izlikties, ka viss ir labi, arī nespēju. šausmīga sajūta
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 3. Novembris 2008 - 21:28
Es gan tev ticu. (hug)
(Atbildēt) (Link)