┻━┻ ︵ヽ( ಠ益ಠ )ノ︵ ┻━┻
ai ai džam džam
Par pozitīvo 
5.-Feb-2015 12:13 am
Man tomēr baigi patīk, ja ieeju pie frizieres un viņa jau ieraugot saka "tev kā parasti?" un tad es saku "nu davai vēl izskatīsim opcijas, bet sānus nesam nost pa tīro" un viņa saka "kā vienmēr ar žileti" un es tik māju ar galvu (starp citu pro ieteikums nekad nemāt ar galvu, kad viņa ar darās ar žileti). Jebkurā gadījumā man tagad mega hipsterfrizūra un tikko es minūti skaloju galvu, bet neesmu pārliecināts vai dabūju no matiem ārā to biezai mašīneļļai līdzīgo smāķi, kuru man tur ieklāja biezā slānī, lai tik kaut kādā galā ar manu mr. Harald Burkovsky matu tipu. Un rītdien man pašam būs jātiek galā.

No citām pozitīvām ziņām jūtūbē ir tāds interesants kanāls animation domination. Un viņiem ir fantastiska (un nerātna) animāciju sērija "scientifically accurate [kaut kāda multene]". Mani personīgie favorīti ir "Scientifically accurate duck tales" un "Scientifically accurate spider man". Ak un jā ir arī lieliska dziesmiņa par putinu. Priekā!
Comments 
5.-Feb-2015 04:46 pm
es vienmer iedomajos tevi ka haraldu burkovski
5.-Feb-2015 04:54 pm
Pasarg dievs! Jā mums ir vienāds matu tips un laikam pat matu krāsa, bet es vismaz reizēm mēdzu aiziet pie friziera un ķemmēt matus. Bet no otras puses Valters Krauze un Egils Zariņš nav tās labākās asociatīvās alternatīvas.
This page was loaded Sep 28. 2024, 11:15 am GMT.