intheend -

Nov. 2nd, 2008

04:16 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Secināju, ka Artūrs mani ir krietni iespaidojis un devis stimulu dabu iepazīt un izzināt vēl dziļāk. Jā, tie vasaras gulbju pasākumi man parādija, cik daudz kā vēl ir, ko pat es, lauku puika būdams, nezinu. Tādā ziņā viņš ir tas, kam gribētu līdzināties.
Šodien biju krietni garā pastaigā pa mežiem. Un ar prieku secināju, ka tāpat daudz ko zinu un pamanu. Baigā dusma, ka man nav kārtīga fotoaparāta. Viena atraktīvā vāvere man tur vismaz 15 minūtes pozēja gandrīz degungalā, bet nespeju nofočet nevienu normālu kadru ar savu sū ziepjutrauku. Un gulbji jau lido augstu. Vēl atradu vienu diezgan nepieejamu meža ezeriņu ar daudz zivīm. Vismaz kaut kur nebus viss nozvejots.

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:November 3rd, 2008 - 12:26 pm
(Link)
:) izklusās tik labi, izklausās pēc daudz svaiga, tīra gaisa un miera...
Artūrs vispār ir iespaidīgs :D nesen viņa mazais brālis paskatījās uz mums un teica, ka mēs kopā esot nu galīgi dīvaini. Par to, ka viņš tāds ir, es nešaubījos arī pirms tam, bet ka es arī... :D
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]intheend
Date:November 3rd, 2008 - 05:06 pm
(Link)
Svaiga gaisa daudz, arī slapju kāju, tukša vēdera un liela, bet patīkama nespēka - šodien biju vēl garākā pastaigā. Un ja būtu bijusi līdzi lāpsta, tad butu bijis ari medijums (nesapratu, āpsis, sesks vai kk tml, kas dzīvo alās) Tobis vienu uzraka, bet šis ieskrēja kk dikti dziļi, bez lāpstas nekā.
Jūs esat laba komanda ;) Dikt liels prieks gan par to, ka jums kopā viss izdodas. Kaut tik būtu labi arī uz priekšdienām.
(Reply to this) (Parent)