intheend -

Mar. 1st, 2007

11:55 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Atceries aiziepriekšējo ierakstu manā dienasgrāmatā? Tas viss atkristu, ja es būtu viens.

Es tev pastāstīšu, kādu nākotni es gribētu sev uz tuvākajiem 5 gadiem. Tev tikai jāapsola, ka nesmiesies. (Es jau esmu tā dzīvojis kādu pusgadu un man sasodīti iepatikās, tādēļ es zinu, ka tas ir tas, ko man vajag)

Ideālajai nākotnei man vajag šādus komponentus:

Daudz brīvā laika,
vienatni, maz cilvēku man apkārt,
dabu,
brīvību,
reizēm darbu.

Un ir vairāki veidi, kā to apvienot. 1)Es varētu kā pirms diviem gadiem dzīvot laukos pie vecvecākiem un palīdzēt viņiem. Viņiem palīdzīgu roku vajag, bet viņi nevar atļauties nevienu algot. Tad nu es tur dzīvotu un savu dzīvošanu un ēdienu atstrādātu. (tās būtu mazāk par pusslodzi mēnesī) Tur ir visi komponenti

2)Vai arī es varētu dz\ivot pie viena drauga, kuram būvējas liela māja un tur darba netrūkst. Es jau tagad reizēm mēdzu tur uz nedēļu aizbraukt peļņā, tur pat arī dzīvoju. Tur vienīgais man būtu mazāk brīvā laika, bet vairāk naudas.

Izklausās pēc slima suņa murgiem? Šodien nav iespējams klejot pa pasauli un ceļā dzīvot uz haļavu, es izvēlos apmesties vienā vietā un dzīvot tā. Es taču nevienam uz kakla nedzīvotu, sevi atpelnītu. Un man būtu tā dzīve, par kuru sapņoju.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:March 1st, 2007 - 12:18 pm
(Link)
Neizklausās.. Nu, patiesībā tas ir tas, uz ko eju es. Cerams. Ar atšķirību, ka man blakus gadījies vēl viens tik pat nenormāls cilvēks, kas ir ar mieru mēģināt nolīst kkur tuvāk pie dabas un izdzīvot tur.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]intheend
Date:March 1st, 2007 - 12:34 pm
(Link)
Man par nelaimi, otrs tikai traucētu... tāds nu es esmu... nekāds... Bet tev gan paveicies. Tā tik turēt.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:March 1st, 2007 - 12:47 pm
(Link)
vai otrs traucētu arī tad, ja viņam būtu vairāk pašam sava dzīve, savas intereses, u.tml? Vai viņš traucētu tad, ja sapņotu par kko ļoti līdzīgu? Cik daudz laika jūs pavadāt kopā?
Eh, 19 gados Tu esi jau sasodīti pieaudzis...varbūt ģimenes attiecības ir drusciņ par nopietnu, varbūt nevajag tik ātri uzņemties tādu atbildību par otru..
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]intheend
Date:March 1st, 2007 - 02:43 pm
(Link)
Tev iespējams, taisnība - netraucētu, ja tam otram būtu vairāk sava dzīve. Bet nav. Un tik pat svarīgi būtu, lai mūsu dzīves telpas nepārklātos. Bet nu - kādi tie apstālļi ir, tādi ir.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:March 1st, 2007 - 12:38 pm
(Link)
domāju...jautājums galu galā tāds-vai Tev ir mērķis, kkāda vīzija par to, ko Tu darīsi, ko gribētu sasniegt, ar ko piepildīsi savu dzīvi, kad apstākļi būs tādi, par kuriem sapņo?
(Reply to this)