nerunāsim muļķības - BRĪVLAIKS [entries|archive|friends|userinfo]
Inese

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

BRĪVLAIKS [Oct. 21st, 2005|08:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvs | mazafakinggood]
[Muzik |Sigur ros, por su puesto]

āmen, sāksim ar to, jo kā gan savādāk var aprakstīt pateicības pilnās jūtas, apzinoties, ka sācies brīvlaiks. jūtos svētīta!vakar bijām pie Andreja Zālīša.mana dzīve vairs nav nejēdzīga. Andrejs vienmēr māk uzsist omu. pateicība viņam par to. es gribu gulēt, bet visu dienu nevaru saņemties to izdarīt,jo po ablomu. slinkums aiziet gulēt. izdomāju, ka likšu ilgos viļņus savos mežonīgajos matos, lai būtu mazliet mazāk ar tiem jāčakarējas. tie, kas zina iemeslu, kāpēc man tas nebūtu jādara, lai saka tagad vai arī klusē mūžīgi!Līga cenšas pierunāt mani uz pīrsingu, bet es nezinu vai tas ir vajadzīgs..ko man darīt?
linkpasaki!

Comments:
[User Picture]
From:[info]abate
Date:October 22nd, 2005 - 03:25 pm
(Link)
kur gribas tam pīrsingam taisīties? :)
[User Picture]
From:[info]inka
Date:October 22nd, 2005 - 05:46 pm
(Link)
viņam gribas uz nabas man aptaisīties, bet Līga to grib vairāk kā es, viņa saka ka skaisti, bet īstenībā viņa vienkārši grib satikt to puisi, kurš man durs. mani māc šaubas par to, vai ir vērts durt, jo nabā jau dafiga cilvēkiem ir pīrsingi. nezinu..
[User Picture]
From:[info]abate
Date:October 22nd, 2005 - 11:08 pm
(Link)
nu vēl ir tāds prikols - (es saredzu tikai vienu mīnusu - nauda, kas var būt nelietderīgi iztērēta), bet tā..- nu tu izdursi!..kas tur slikts?!..Līga satiks puisi - tu ..ja ne ilgi - tad vismaz kādu laiciņu par to papriecāsies..moš tev iepatiksies..
Tas ka citām tādi jav ir - nu un?!..tas tieši pierādītu ka tev pof. ka viņām ir..jo tu - esi tāda vienīgā kurai ir tāds - jo tu esi vienīgā I. Mer.. kurai tāds ir!!...tad vēl tava gaume - šeit tu vari izvēlēties tādu kāds tev patīk vislabāk - un Brīžos kad tu gribēsi tēlot Britnijveidīgu meiču ar roža krāsas kleitiņu ar pūkainu apmalīti - varēsi ielikt sev mazu spīguļojošu kristāliņu tos tā saucamos - Blng bling .. :D..
nu ja nu nevarēsi ar savu jauno nabas īrnieku sadzīvot , tad mierīgi aizaudzē..simple..
+ dzīve uz brīdi šķitīs krāsaināka .. man personīgi ..patīk sajūta kad dur!...kā tev ? ..nezin..bet ir labs!...nu tas mans stilīgais padoms!..heh..kā ir? palīdzēju? :)
[User Picture]
From:[info]inka
Date:October 22nd, 2005 - 11:25 pm
(Link)
nu īstenībā jau man nav pretenziju, vienkārši ir lietas, kas mani tagad vairāk interesē...es jau noteikti izduršu kaut kad, paskatīsimies. mani brīžiem nomāc doma, ka manu uzvārdu nepareizi izprot :DDDDD. tu taču zini, ka esmu MArkūne, nevis Morkūna vai Merkūne, vai Markone?? labi, pofig..es piepišos. tu esi krasavica! paldies par padomu, a man vajag ilgviļņus likt? es gribu spirālītes matos..
[User Picture]
From:[info]abate
Date:October 22nd, 2005 - 11:36 pm
(Link)
jāaa!! ..ilgvīļņi ir satriecoši. Par uzvārdu sorry kļūdijos - es neņemu vērā ka piekasies :Dd..jo - nu es jav domāju ,
ka tu esi - Inese Makarone.. :)))
un tad jav tev čista makaroni matos piestāvētu!!..mans viedoklis ir - par spirālēm, čirkām, lokām, ruļļiem .:))..hii ..unn nēe runāsim tač atklāti.. tu esi krasavica!

[User Picture]
From:[info]inka
Date:October 22nd, 2005 - 11:52 pm
(Link)
nemaz i nelecies, pati skaista! nu paldies tev par atbalstu, sākšu krāt naudu... jē, man baigi kaifā..vīīī
[User Picture]
From:[info]abate
Date:October 23rd, 2005 - 12:05 am
(Link)
pati tāda!! :)) nu labi mēs visas esam skaistas!
un kurš to vēl noliegs?
jums piemīt četru māsu spēks ..es būšu kaut kāda piektā :) ..burumšmurum
[User Picture]
From:[info]inka
Date:October 23rd, 2005 - 01:44 pm
(Link)
tu būsi mūsu māsa pastarīte..tā skaistākā un jaukākā un mīļākā!:))