septembris

Posted by [info]inese_tk on 2016.10.01 at 01:30
pusdienās ēdu rīspapīra rullīšus ar kūpinātu tofu un salātiem a la korejas burkāni (tur bija ne tikai burkāni, bet arī kāposts un paprika). tad braucu uz lekcijām, kuras, kā izrādījās, atkal nenotika. īgnumu par to remdēju, nopērkot Hermaņa dienasgrāmatu (man ļoti bail viņu lasīt) un Safie pistāciju baklavu. pēc tam gāju uz ļoti garu, bet ļoti labu austrumu mūzikas koncertu biedrības namā (uzstājās Hallâjvashân un Volkan İncüvez) un, vakara noslēgumā, steidzos uz dzimšandienas ballīti grieķu/itāļu noskaņās, kur dzēru itāļu vīnu un ēdu picu. jūtos ļoti internacionāli un vienkārši ļoti pārēdusies.

kas attiecas uz koncertu - muzikālo daļu pavadīja dervišu deja un man uz beigām arvien vairāk un uzmācīgāk gribējās griezties pašai. brīdi apsvēru domu iet uz zāles beigām un mēģināt to darīt. izrādījās, ka līdzbiedrenei bija tādas pašas domas galvā. mēs, protams, neaizgājām.

vēl es gāju pa ielu un uzraksta skatlogā "iepriekšējās kolekcijas izpārdošana" vietā izlasīju "iekšējo orgānu izpārdošana".

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.