Posted by [info]inese_tk on 2016.03.21 at 21:15
Volvo ir baigi pārvērtēti un, kad sāk bojāties, tad bojājas viss pēc kārtas un remonts ir ļoti dārgs. es nezinu kāpēc latvieši ir apsēsti ar Volvo, īpaši V70. līdz divdūkstošo gadu sākumam tā tiešām bija lieliska mašīna, bet tagad jau viņas ir tik vecas un ar tik lieliem nobraukumiem, ka nav jēgas. vecos volvo taisīja pusmiljona nobraukumam, tagad jau uz pusi mazākiem, attiecīgi krietni ātrāk jāsāk viss kaut kas mainīt un remontēt.
man tētim ir 1998. gada Volvo V70. neatceros kurā gadā viņš viņu ieviesa, bet nu jau ļoti sen. kad tā mašīna bija vēl diezgan jauna. ļoti ilgi nebija nekādu problēmu, bet nu pēdējos gados tētis tik to vien dara kā vaid cik izdevis remontos. un viņš ir no auto laizītājiem - t.i tiem, kas rūpējas un kopj mašīnu arī kamēr tā vēl skaļi nebrēc par problēmām.

par Volvo V50 mums viens Volvo fans (kurš par katru cenu mēģināja pierunāt mūs pirkt Volvo V70) teica, ka lai to noteikti neņemot. tas esot kaut kāds jocīgs un eksperimentāls modelis, par kuru neviens neko labu neesot teicis. atradu tādu diskusiju par viņu http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=25770

kad izlēmām ņemt Mondeo, diezgan ilgi meklējām. budžets bija 3000 eur, sākumā meklējām ar vairāk ekstrām un jaunāku (piemēram, 2007. gada), bet kaut kā visi apskatītie likās aizdomīgi, ekstras ta ir, bet nojāti, noskrāpēti, nolietotiem saloniem, visādām aizdomīgām lietām. beigu beigās paņēmām ar ļoti maz ekstrām, bet vispār bez rūsas, neticami koptu salonu, īpaši salīdzinot ar tiem, kas bija redzēti iepriekš. pa 2300 (mazliet nokaulējām) ar nobraukumu, kas manuprāt atbilst reālajam - apmēram 25 000. Ja vien nav kāds savs cilvēks, kas dzen mašīnas no ārzemēm - jāuzmanās no "tikko no Vācijas" un "ar servisa grāmatiņu" - piemēram skatījāmies vienu, tipa baigi krutais, a servisa grāmatiņā ieraksti līdz 2014. gadam - ko darījis pa vidu - neviens nezina, turklāt tās servisa grāmatiņas bieži vilto. + ja ņem tādu, tad budžetā jāierēķina vēl apm. + 300 eur par reģistrāciju, ceļu nodokli un skati. mēs paņēmām tādu, kas LV jau vairākus gadus ganās, vismaz CSDD parādās info gar par nobraukumu, gan skati, gan vēl visādi noderīgi sīkumi, piemēram, vidējais patēriņš.

tāpat arī iesaka pērkot lietotu auto, uzreiz nomainīt zobsiksnu. nu ja ir zobsiksna, nevis ķēde. jo, ja viņa saplīst pati, tad remonts ir daudz daudz dārgāks pēc tam. un tā ir lieta, kas pie noteikta nobraukuma ir jāmaina un vizuāli paskatoties uz motoru tur neko nepateiksi - ir vai nav jāmaina.

ar vienu Focusu mēs izbraucām, Kārlis, kurš ir pāri pa 1.80m vispār nesūdzējās par vietas trūkumu vai neērtībām, tā kā nezinu no kā tur baidīties. tiešām iesaku aizbraukt paklimst pa Rumbulu, iekāpt visās tais mašīnās, arī kādā Škodā, kā arī salīdzināt vairākus viena modeļa auto - kā atšķiras vizuāli, nolietojums utt. tas viss ir ļoti pamācoši un noderīgi. tad meklēt kādā normālākā vietā ņemamu mašīnu.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.