decembris

Posted by [info]inese_tk on 2015.12.22 at 00:10
šodien, referātu nerakstīšanas ietvaros, ļoti jauki nosaulgriezēju:

saņēmos ieskriet ūdenī un pastaigājos pa āru;
uztaisīju debešķīgu zupu un foršu saldo;
iekūrām kamīnā saulgriežu ugunskuru un apdomājām, ko gribētu atstāt šajā gadā un ko dabūt nākamajā;
savstarpēji apdāvinājāmies;
aizbraucām pastaigāt pa tumšu mežu tumsā



 photo DSC09371202_zpsjanua3d8.jpg

 photo DSC09379202_zpsamau5rid.jpg

 photo DSC09381202_zpsm0hcgq8j.jpg

 photo DSC09388202_zpshwvhmydj.jpg

 photo DSC09396202_zpshc8ke8hr.jpg


zupa, tātad, saulgriežiem atbilstošā krāsā - dzeltenoranža kā saule
sastāv no:
sīpoliem un ķiplokiem, kas apcepti kokoseļļā
daudz, daudz burkāniem, kas piebērti pie apceptajiem sīpoliem, aplieti ar ūdeni, savārīti un sablenderēti
pāris treknām karotēm ar zemesriekstu sviestu - pievieno tad, kad blendē
trešdaļbundžas kokospiens (ņēmu visu šķidro daļu un drusku biezo balto, jo pārējo biezo balto man vajadzēja saldajam)
+ garšvielām - mazliet mana diy buljonpulvera, ingvers, viens mazais asais sarkanais, sāls un citronzāle (kuru pirms blendēšanas izzvejo)
pēc blendēšānas vēl iemet sauju indijas riekstu un atstāj mazliet savilkties.

ā un man gribējās kaut kādu latviskuma elementu tajā visā, tāpēc uzvārīju grūbas un izrādījās, ka tās ļoti labi garšo piebērtas tai zupai
 photo DSC09401202_zpslqgj3d5m.jpg

saldajā - indijas rieksti sablendēti ar kokospienu, smiltsērkšķu sulu un medu, vaniļu, ar ogām un drupinātām kakao pupiņām
 photo DSC09405202_zpso1px1eip.jpg

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.