indijnieku un saulē kaltētu tomātu smēriņš

Posted by [info]inese_tk on 2014.02.01 at 00:31
šodien izgudroju smēriņu/mērcīti. pēc tam gan atklāju, ka to jau kāds izgudrojis pirms manis, bet tas nemaina garšas kvalitātes.
karoč kādu laiku (piemēram, pusotru stundu) pamērcē glāzi indijas riekstu un pēc tam sablendē tos kopā ar apmēram pusburku saulē kaltētu tomātu eļļā, ūdeni (~ 1 glāzi), kādu karoti tahini, daiviņu ķiploka, baziliku, oregano, sāli un piparus. var piešņākt arī drusku eļļiņas no tomātu burkas.
atkarībā konsistences (t.i. biezāks vai šķidrāks) izmanto kā smēriņu uz maizes vai mērcīti salātiem/makaroniem.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.