šodien ir mana pirmā brīvdiena kopš aizpagājušās svētdienas, ir tikai nedaudz pāri vienpadsmitiem no rīta, bet es jau esmu paspējusi uztaisīt:
banānu-brūkleņu smūtķiku (brokastīm);
vegānu bezcukura burkānkūku (par godu Dabaszirgu saimnieces meitiņas gada jubilejai);
baklažānu-valriekstu pastēti (ko smērēt uz Kārļa ceptās rudzu maizes un apklāt ar mammas audzētiem tomātiem);
vegānu lazanju ar rauga pārslu mērci (ko vīram ēst, kad atnāks mājās no darba).
procesā sasmērēto trauku grēda gan tagad varētu pati ņemt un nomazgāties.
banānu-brūkleņu smūtķiku (brokastīm);
vegānu bezcukura burkānkūku (par godu Dabaszirgu saimnieces meitiņas gada jubilejai);
baklažānu-valriekstu pastēti (ko smērēt uz Kārļa ceptās rudzu maizes un apklāt ar mammas audzētiem tomātiem);
vegānu lazanju ar rauga pārslu mērci (ko vīram ēst, kad atnāks mājās no darba).
procesā sasmērēto trauku grēda gan tagad varētu pati ņemt un nomazgāties.