ļoti pufīgās vīgan pilngraudu pančenes

Posted by [info]inese_tk on 2011.08.27 at 11:55
2 glāzes pilngraudu kviešu miltu;
2 ēdk. cepamais pulveris;
šķipsniņa sāls;
2 ēdk. iesala ekstrakts (receptē, kurā smēlos iedvesmu šīm pankūkām, bij minēts kļavu sīrups)
1 glāze sojas piena (vai cita vīgan piena pēc izvēles);
pusglāze ūdens;
vaniļa, kanēlis;
(es vēl pieliku ēdamkaroti glutēna, jo pilngraudu pankūkas cepu pirmoreiz un bij bišķi bail).

atsevišķās bļodās sajauc sausās un slapjās sastāvdaļas. slapjās pielej sausajām. kārtīgi samaisa un atstāj 10 minūtes ievilkties. mīkla sanāk diezgan tāda pabieza. ja nu liekas ļoti, ļoti par biezu var pieliet vēl kādu ceturtdaļglāzi sojas piena vai ūdens.
cep. neliek daudz mīklas vienai pankūkai, jo viņas ļoti ātri cepas + ļoti, ļoti uzpūšas - ja būs par lielu, tad vidus paliks jēls.


vīgan pankūkas ar nevīgan dresingu, t.i. ar medu un svaigām brūklenēm. ļoti, ļoti garšīgas un sātīgas arīdzan.




Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.