Posted by [info]inese_tk on 2011.01.15 at 13:26
pērku tai pašā Gogoļielas veikalā - lielās, sausās sojas plāksnes. karbonādi taisu tā - pārlaužu vairākas plāksnes uz pusēm, lieku katlā ar vārošu ūdeni un pavāru kādas 10 minūtes. pēc tam noleju lieko ūdeni, apkaisu ar garšvielām, sojas mērci, citronu sulu/etiķi, vatever un atstāju brīdi pamarinēties. pēc tam cep kā parastās karbonādes panējot miltos un olā, es miltus sajaucu ar sezama sēkliņām. ja gribas plānāku, ta var arī izklapēt, bet tad pirms tam kārtīgi jānospiež liekais slapjums, citādi nenormāli šķīst pa gaisu. tad ir plānākas, bet nav tik sulīgas.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.