Kapu svētki

Posted by [info]inese_tk on 2010.08.29 at 00:16
nuvo, sestā programmiņa, kurā rakstīts mans vārds, sestā pirmizrādes puķe un sākums manai ceturtajai piektajai sezonai JRT.
tas, ko es vakar teicu par kandžu izrādījās tikai ziediņi. izvērtās diezgan jauka pirmizrādes ballīte, visnotaļ tematiskās noskaņās - uz grīdas izklātas seģenes, piknika grozi, sviestmaizes un kandža - kā jau kārtīgos, tradicionālos, oldskūl kapu svētkos pieklājas. jau minētā, maestro Gundara Ā. brūnā kandža bija tikai viena no visām. pats amizantākais likās, ka ar kandžas burku, uz kuras rakstīts "Atbalstīsim Latgali" apkārt staigāja viens no jaukākajiem (gan cilvēciskās komunikācijas, gan aktiermeistarības ziņā) JRT aktieriem Vilis D., gādīgi pieiedams pie itin visiem un ieliedams pa graķītim caurspīdīga, garšas ziņā grapai līdzīga, dzēriena. jāpiezīmē, ka viņš pats jau n-tos gadus alkoholu nelieto.
nuvo, pilnīgivaižēl, ka dzīvesbiedrs šodien Saldū rok karpeļus, citād noteikti būtu notikusi kopīga iesaistīšanās visnotaļ jaukā iedzeršanā darbvietā, kas rezultētos ar neizbēgamām briesmīgām paģirām uz rītvakara izrādi.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.