Posted by [info]inese_tk on 2010.03.29 at 19:04
cik nu aizlasījos tai linkā, tad secinājums ir "IT IS NOT THE FLAX SEEDS THAT ARE BAD, ITS THE FLAX OIL"
nez, man no laika gala kautkādu eļļu speciāla lietošana iekšķīgi ir likusies aizdomīga, bez tam spriežot no tiem komentāriem, lielākā daļa cilvēku viņu ir lietojuši ilgi un diezgan lielās devās. tas pats jau ir arī ar zāļu tējām, ka viņas ir labas noteiktos daudzumos, bet, ja katru dienu, ilgstošā laikposmā dzer kaut tās pašas piparmētras, tas var rezultēties ar kautkādām veselības problēmām.
otra lieta, ko izlasīju tais pašos komentos ir smagie metāli - tie ir spēcīgs matu izkrišanas veicinātājs un bieži vien nevienam neienāk prātā, ka tie varētu būt tai eļļā, kā blakusprodukts klāt (most oil supplements contain heavy metals at some level, and should be avoided. They also contain compounds that can disrupt the natural balance of hormones in your body, causing hair loss.).
vispār, kas attiecas uz sadarbošanos ar savu organismu, manliekas, ka ir jāļauj viņam pašam izvēlēties, galvenais piedāvāt un ieklausīties atbildes reakcijā. nedomāju, ka visiem var derēt kautkas viens vai, ka kautkas viens uz visiem iedarbosies pilnīgi vienādi.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.