Posted by [info]kaspars_s on 2010.03.29 at 18:33
informācija laika gaitā nāk pati :)

linsēklu eļļa var darīt nelāgas lietas, jo ļoti ātri bojājas..
tas gluži neattiecas uz linsēklām, jo sausas linsēklas, smalcinātas vai nesmalcinātas, sausos apstākļos var tikt turētas ilgu laiku. smalcinātās žāvētās linsēklas gan ilgāku laiku turot zaudē šādas tādas labās lietas..

smalcinātās un ūdenī mērcētās linsēklas pēc 2-3 dienām tik nelāgi odīs, ka tās izmantot neprasīsies..

komentārs norādītajā lapā par linsēklu eļļu no "mediķa" ir ļoti mediķisks....

normāli ēdot cilvēki, kā arī dzīvnieki, uzņem daaaaudz vairāk vitamīnu nekā "mediķu" noteiktais dadzums... klausīt vēl tādus.. :D

normāli ēdot šī deva ir 3x un pat reizēm vēl krietni vairāk.
vitamīni pamatā ir zaļumos. un padomāsim cik zaļumus apēd pērtiķis, govs utt.. uhh, sanāk laba kaudzīte vitamīnu. organisms ņem tik daudz cik tam ir vajadzīgs.

atgriežoties pie eļļas.. eļļa nav tā labākā lieta ko katru dienu lietot, jo tas ir kaut kas "izrauts" no auga. ir noņemtas citas vielas, kuras savā starpā sadarbojas.. tādēļ, ja iekšķīgi lieto, tad lieto svaigi smalcinātas vai nesmalcinātas lisnēklas. nesmalcinātās gan labi jāsakošļā, jo pretējā gadījumā tās veselas arī no organisma iziet tā arī tajā neko neatstājušas :)

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.