buržuju brokastis
Posted by inese_tk on 2010.03.11 at 11:08vakar no rīta izdomāju šitādu:
ņem to apaļo, plakano arābu maizi (var dabūt RIMI, iepakojumā 4 gab, maksā kaukur čeēsmit saņķiki), ātri apcep pannā no abām pusēm, lai paliek zeltaini kraušķīga (it kā jau varētu ar plāno pankūku, bet viņa būs par plānu un nekad nebūs tik kraušķīga);
pārsmērē ar medu;
vidū, visā garumā kaudzītē saber ripiņās sagrieztu banānu, riekstus (piemēram, valriekstus), sīki sagrieztu apelsīnu (attiecīgās sezonas laikā ļoti labi varētu derēt zemenes un sīki sakapātas, svaigas piparmētras);
pārkaisa visu ar kanēli;
uzloka malas virsū un noēd ar gardu muti.
kad man būs bērni, es viņiem noteikti šitādu taisīšu - garšīgi un veselīgi ar diezgan. un pagatavošanas laiks ~ 4 min.
ņem to apaļo, plakano arābu maizi (var dabūt RIMI, iepakojumā 4 gab, maksā kaukur čeēsmit saņķiki), ātri apcep pannā no abām pusēm, lai paliek zeltaini kraušķīga (it kā jau varētu ar plāno pankūku, bet viņa būs par plānu un nekad nebūs tik kraušķīga);
pārsmērē ar medu;
vidū, visā garumā kaudzītē saber ripiņās sagrieztu banānu, riekstus (piemēram, valriekstus), sīki sagrieztu apelsīnu (attiecīgās sezonas laikā ļoti labi varētu derēt zemenes un sīki sakapātas, svaigas piparmētras);
pārkaisa visu ar kanēli;
uzloka malas virsū un noēd ar gardu muti.
kad man būs bērni, es viņiem noteikti šitādu taisīšu - garšīgi un veselīgi ar diezgan. un pagatavošanas laiks ~ 4 min.