uzcepu šokokūku, biju jāt, tagad gaidu vīru mājās no komandējuma. drīz jau būs.
Posted by inese_tk on 2009.11.16 at 18:35Ances šokokūka:
saputo 2 olas ar 180g cukura (+ vaniļas cukurs, rīvēta apelsīnmiza utt.)
piejauc 200g krejuma un 1/2 bundžas kondensētā piena (tā, kas ar cukurs)
kārtīgi samaisa
pieber 200g miltu un uztaisa sodas pššš (nepilna tējkarote sodas + lāse etiķa)
samaisa
pieliek īsto, rūgto kakāvo (pavisam īsto, nevis tos šķīstošos pseido-kaka-o dzērienus). cik daudz jāber var saprast pēc krāsas (+ rīvēta tumšā šokolāde, rieksti, vatever)
liek iesviestotā veidnē
cep 40 min cepeškrāsnī un pa to laiku gatavo krēmu
200g sviesta sajauc ar atlikušo kondensēto pienu (var likt vairāk) un pieber daudz, daudz kakao. atkal skatās pēc krāsas un, pēc garšas arīdzan - ja būs par maz, tad krēms būs saldi pliekans
kad mīkla izcepusies, atdzesē, pāgriež plakaniski uz pusēm
iesmērē krēmu vidū un pa virsu arī
dekorē ar ko grib
ņam ņam ņam
saputo 2 olas ar 180g cukura (+ vaniļas cukurs, rīvēta apelsīnmiza utt.)
piejauc 200g krejuma un 1/2 bundžas kondensētā piena (tā, kas ar cukurs)
kārtīgi samaisa
pieber 200g miltu un uztaisa sodas pššš (nepilna tējkarote sodas + lāse etiķa)
samaisa
pieliek īsto, rūgto kakāvo (pavisam īsto, nevis tos šķīstošos pseido-kaka-o dzērienus). cik daudz jāber var saprast pēc krāsas (+ rīvēta tumšā šokolāde, rieksti, vatever)
liek iesviestotā veidnē
cep 40 min cepeškrāsnī un pa to laiku gatavo krēmu
200g sviesta sajauc ar atlikušo kondensēto pienu (var likt vairāk) un pieber daudz, daudz kakao. atkal skatās pēc krāsas un, pēc garšas arīdzan - ja būs par maz, tad krēms būs saldi pliekans
kad mīkla izcepusies, atdzesē, pāgriež plakaniski uz pusēm
iesmērē krēmu vidū un pa virsu arī
dekorē ar ko grib
ņam ņam ņam