Zirgā

Posted by [info]inese_tk on 2009.08.22 at 13:31
es jau esmu aizmirsusi kā šāda veida posti jāraksta, bet īsumā ir tā, ka vakar Zirgā izdzēru krietni vairāk nekā puslitru šnabi (tas skaitās ļoti daudz priekš manis, jo pēdējos laikos tak nedzeru necik), tad atnācu mājās, paņēmu suni un nezināmu iemeslu vadīta aizgāju vēlreiz līdz Zirgam, kur nopirku X daudzumu alus mazajās kōlas pudelītes.
tajā visā balagānā man visvairāk skumdināja mīlestība, jo visi tur esošie pāri (un arī nepāri) kko rīvējās un disonēja. netīšām pat iekļuvu vienā škandālā. mēs ar dzīvesbiedru gan nestrīdējāmies, jo viņš vispār ir Slovēnijā kopš vakardienas rīta.
ai, man ir liela, trausla un ļoti vārīga galva šobrīd, tāpēc es jau aizmirsu, kas posta sākumā rakstīts, ko un kāpēc es vispār te tagad rakstu. drošības labad pierakstīšu vēl to, ka mājās nav minerālūdens ar gāzi un šajā sakarībā tēts nolika man priekšā aliņu. dieszinkāšodienapaies.

p.s. mamma teica ka es briesmīgi izskatoties. atbildēju, ka šnabi dzēru. viņa akal teica, ka tad laikam man labāk esot alus jādzer, bet pēdējā laikā es no alus ļoti ātri piedzeros, ja sanāk dzeršana kkāda un to šnabi es vakardien dzēru tikai tāpēc, lai nepiedzertos.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.