Shinreigari

Posted by [info]inese_tk on 2009.03.11 at 20:59
nolēmu šodien atpūtināt galvu no eksperimentiem un gudrām grāmatām, skatoties Ryutaro Nakamura animē seriālu Ghost Hound (2007). bet še tev! tur, protams, ir par sapņiem, astrālajām projekcijām, paralēlajām pasaulēm, šamaņiem un vēlvisukotādu. laikam nekam ikdienišķam nav lemts nonākt manā redzeslokā.
un tas viss netīšām - kad neviens neatbildēja uz šo manu vaicājumu, parakņājos netā, kko nezinko novilku un tā tas līdz šodienai nomētājās pa kompi.



vispār jau labs. esmu noskatījusies jau vairāk nekā trešdaļu no 22 sērijām. Serial Experiments Lain (tas pats režisors) gan man tomēr likās labāks. šīzīgāks un arī filozofiskāks. šitam toties ir tāda šausmeņfilmīga noskaņa. bez tam SEL tāds urbāns, bet šis tāds vairāk ar dabu saistīts. ceru, ka liksies tikpat foršs līdz pašām beigām.

upd: man šitas sāk patikt tikpat ļoti, ļoti, ļoti, kā SEL. te bez jau minētā ir arī par reinkarnāciju, sintoismu, psiholoģiju, psihiatriju, mitoloģiju un kvantu fiziku. un atklāju, ka pēc beigu titriem vēl stāsta visādas gudrības.
un tai psiholoģei istabiņā pie sienas karājās Bosha Pasaulīgo prieku dārza reprodukcija.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.