In my heart there is a negative Superman

Posted by [info]inese_tk on 2008.01.28 at 04:04
ar prieku ziņoju, ka esmu atsākusi noderīgas, dvēsli veldzējošas informācijas apmaiņu ar savu trako žurnālistu, Londonas skvoteri un donkihotisko dēmonfaiteru Mārtiņu, kurš nekad man nav ieteicis neko sliktu, izņemot dzeršanu vēl, kad to vairs galīgi nevajag darīt un arī tas vnm ir beidzies labi. kā pirmo no viņa ieteiktajām filmām noskatījos Jeff Feuerzeig dokumentālo filmu par Danielu Džonstonu - "The Devil and Daniel Johnston" [2005]. nenormāli sirsnīga dokumentālā filma un viena no sirsnīgākajām filmām vispār.
Daniels Džonstons šobrīd ir, Mārtiņa vārdiem runājot, ērmots vecīts, bet vispār viņš ir mūziķis un mākslinieks ar ļoti dīvainu dzīvesstāstu. dzimis normālā amerikāņu ģimenē, bet cietis/cieš no psihiskas dabas problēmām, ko pastiprinājusi zāles pīpēšana un LSD. ir apsēsts ar idejām par dievu un sātanu. dziesmu un zīmējumu iemīļotākās tēmas ir mīlestības, draudzīgais spoks Kaspers, komiksu supervaroņi, dievs, sātans un skaitlis 9.
viņa dzīve ir neticamu pavērsienu un savādu piedzīvojumu pilna. jaunībā aizlaidies no vecākiem, strādājis makdonaldā un piedāvājis cilvēkiem savu DIY kaseti, kā rezultātā nokļuvis MTV. kamēr viņš ārstējas psihenē viņu sev grib dabūt divas lielas ierakstu kompānijas, bet, kad dabū tiek pārdoti vien pāris tūkstoši ierakstu... pēc tam ar viņu notiek vēl tas un šitas, ai, bet nav jēgas stāstīt. vaig nostīties filmu.
par viņu fanoja Sonic Youth, The Velvet Underground utt. viņa dziemas kaverējuši - Toms Veitss, Pearl Jam, Beck, Flamming Lips, Mercury Rev un miljons citi.
pats viņš nepārtraukti dokumentējis pats sevi - ierunājot savas domas kasetēs, ļoti daudz zīmējot un filmējot.
Kurts Kobeins nosaucis viņu par "greatest songwriter on Earth". vispār galvenais iemesls kāpēc tās ierakstu kompānijas viņu iekāroja, bija tas, ka Kurts valkāja tīšērtu ar Daniela albūma vāciņu, kā arī uzstājās ar to krekliņu MTV šovā un visi sāka interesēties par to, kas īsti ir uz tā krekliņa.



"I save cigarette butts for a poor girl, across town

We were making marriage plans and some guy came over and took her to a wrestling match

Later that evening Frankenstein and the Beauty Queen sat thumbing through a better Home & Gardens magazine making plans and holding hands

Along came a spider and sat down beside her and took her to a wrestling match
"

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.