'tripojam' [taa sauc to izstaadi]

Posted by [info]inese_tk on 2007.11.26 at 02:00
nee, nu protams, ka man, kura meegjina atpuusties no LV un visa, kas ar to saistiits, vajag pavadiit dienu braucot exkursijaa uz Oxfordu kopaa ar vienu krievu puiku un vienu latvieshu meiteni, bet peec tam atgriezties Londonaa, lai nepraatiigi pieljurbaatos pabaa, kuraa notiek citas latvieshu meitenes foto izstaades atklaashana un plates speelee Rudaks, un kur alus alus kausus un shampja glaazes no galda zemee gaazh sumashetshiji latishi. personiigi es gan negaazu, es tikai uz galda uzkaapu.
visjautraakaa gan laikam bija ar LV absoluuti nesaistiitaa maajupceljoshana ar mistisku nakts busu, kursh gandriiz stundu braukaaja pa pilniigi neatpaziistamiem Londonas rajoniem, vienaa briidii sadomaaja streikot [izsleedza aizdedzi, gaismas un staaveeja uz vietas], taa ka visiem no paartijiem maajaas braucoshajiem cilveekiem naacaas vinjam luugties braukt taalaak. nezinu, kur es buutu aizbraukusi, ja ne tas melniitis, kam seedeeju blakus - piebaroja mani ar cepumiem, pateica, kur jaakaapj aaraa un, protams, teica, ka gribot mani veel satikt. par spiiti huligaaniskam zilumam liidziigajam veidojumam zem manas kreisaas acs, neizskaidrojamam skraapeejumam paari degunam un tam, ka vairaakas reizes uzbaazos vinjam ar 'latvian vodka', kas man bija somaa.
+ labi, ka es zinu, ka ar mani nekad nekas slikts neatgadaas, citaadi droshi vien nebuutu izdevies tik nemaldiigi atrast maajas no rajona otra gala, kur nemuuzham savu kaaju nebiju speerusi.
viss laimiigi, protams. lai gan, visa taa rezultaataa shodien bija juutams neliels saiigums. pohas gan joprojaam ne.

Londona ir mieriiga, maajiiga un dziivesprieciiga pilseeta.
no visaam reizeem, ko esmu te bijusi, shii man laikam patiik vislabaak.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.