Andromēdas Miglājs

Posted by [info]inese_tk on 2007.09.12 at 03:17
pēc ilgām pārdomām izvēlējos Jevgeņija Šerstobitova Andromeda Nebula (1967) [pēc Ivana Jefromeva grāmatas motīviem], jo tā ir tikai mazliet garāka par stundu un tika iesākta jau 6dien. man ir aizdomas, ka grāmatu esmu lasījusi kkad megasen, bet filma no 2007. gada viedokļa liekas mīlīgi naiva. smieklīgi - fifīgi apģērbi un muzikālais noformējums. mīlīgi smieklīgi ir arī specefekti. 2as sižeta līnijas - galvenā risinās kosmosā un uz kkādas nelāgas planētas, otra uz zemes. pirmajā darbojas kosmoskuģa "Tantra" varonīgā komanda - speisskauti, otrajā ir neliels lovestorijs, kurā iesaistīta jauna un skaista Vija Artmane. lai gan vispār lovestorijs ir arī kosmosā.
+ neparvienu filmu vēl nebija gadījies lasīt tik nejēdzīgu un nepareizu satura atstāstu kā wikijā un tāds pats ir arī IMDb. [nekādus 20 gadus "Tantra" netuso pa to planētu un līķis ir tikai viens, nevis vairums speisšipa apkalpes... etc]
+ filma nav kārtīgi pabeigta un ir tikai 1.daļa no iecerētajām X, jo rakstniekam Jefromevam gadījās nepatikšaniņas ar KGB un filmu aizliedza.

kopumā varu piekrist šim: "Shortly speaking - Good, old-fashioned, space travel pure sci-fi."


katrā ziņā viena no vislabākajām krievu un vispār jebkura pasaules nostūra filmām ir Kin-dza-dza. Kū!

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.