vasaras koncentrāts

Posted by [info]inese_tk on 2007.08.23 at 04:14
nez, kas var būt jaukāk, kā iziet uz balkona lietū un skatoties uz paša nelabā pātagai līdzīgajiem zibeņiem, nopīpēt vienu samirkušu cigareti. pēc tam līst atpakaļ gultā pie Nikolaja [manlieks viņš izaugs par vienu no foršākajiem kaķiem, ar kādu vien man bijusi darīšana] un pabeigt lasīt pašu vasaras beigām piemērotāko grāmatu.

Rejs Bredberijs "Pieneņu vīns" (1957) - lasīta miljons reizes un vēl miljons reizes tiks lasīta. neprātīgi skaista, mazliet melanholiska, mazliet skumīga, gudra, rāma, mierinoša, silta un līdz kaulam cilvēciska.
starp citu, Bredberijam šodien [t.i. vakar] bija dzimšanas diena.

"Uz pasaules ir pieci miljardi koku. Zem katra koka ir ēna, vai ne? Tātad - no kurienes rodas nakts? Nu tad klausies: no piecu miljardu koku apakšām izlien pieci miljardi ēnu! Tās skrien pa gaisu, satumšo ūdeņus. Ja vien mēs spētu izgudrot, kā tās noturēt vienmēr zem kokiem, tad caurām naktīm varētu skraidelēt, jo nakts taču vispār nebūtu, Dug!" /Rejs Bredberijs "Pieneņu vīns"/
(mazliet no Bredberija arī šeit)

eu, moš kādam no Jums kkur ir aizķērušās Bredberija "Marsiešu hronikas"? gribētos pārlasīt arī to, bet mans bērnībā lietotais grāmatas eksemplārs jau vairākus gadus atrodas pie brāļa Londonā. ļoti priecātos, ja kāds varētu man aizdot.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.