turpinot par darbu

Posted by [info]inese_tk on 2007.08.15 at 17:04
izskatās, ka nākamnedēļ nāksies uz brīdi atgriezties komenes amatā dienesta viesnīcā Baltā Kaza.
šogad gan laikam neiekritīs strādāt vienā maiņā ar administrātori Daigoni, kura katru teikumu sāka: "Pa kristietības ceļu ejot..." vai "Es kā dieva cilvēks...".
atceroties pagājušā gada dīkās stundas Kazā, atradu pāris smieklīgus izrakstus no viesnīcas žurnāla, kas gan nav komendantes kompetencē, bet pirmā stāva 'viesnīcas' administrātoru savsarpējas informācijas apmaiņai domāts.
tātad ainas no Baltās Kazas dzīves -
*) 23.02.06. sportisti netika ārā no savas istabiņas ieklemmējās durvis. ap 18:30 treneris ar citu viesnīcas iemītnieku palīdzību uzlauza durvis un atbrīvoja zēnus.
*) 28.02.06. viesis no 2/22 Oktač palūdza pāriet ar savu veļu uz nr 2/23, jo viņš nevar gulēt, jo augšā trokšņo studenti, ļoti lūdza un žēlojās, es atļāvu.
*) 08.03.06. noteikti vajadzīgs līmes zīmulis jauns, praktiski ar lielām pūlēm pielīmēju divus čekus.
*) 23.03.06. kungs no 2/8 tika brīdināts par to, ka viņam ir jāatstāj viesnīca 24.03. līdz plkst 12:00. teicu, ka numuri ir rezervēti, sakarā ar viņa uzvešanos, visu nakti manā maiņā viņš stipri piedzēries 'ceļoja' pa visu viesnīcu.

un tā tālāk un tā joprojām

man pašai gadījās tā, ka pēc neprātīgas un pārmērīgas alkohola lietošanas, pēc 2h miega ierados Kazā uz 12h darbadienu. pusdienas laiku izvēlējos izlietot nevis ēšanai, bet gulēšanai un ieperinājos vienā viesnīcas numuriņā pagulēt. un kas notika - mani mežonīgi sakoda blusas.

lai gan, ja to visu uztver easy, apmēram kā joku, tad strādāšana tur ir nenormāli smieklīga. nez vai arī šogad studentiņi no manis baidīsies. tas man liekas kkas pilnīgi nesaprotams - kā no manis vispār ir iespējams baidīties.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.