augusts

Posted by [info]inese_tk on 2024.08.27 at 18:59
bezdelīgu gads. staļļa bezdelīgām nupat izšķīlies jau trešais perējums. un šodien Mūrmuižā daudz kraukļu. tusēja pa tīrumiem. viens laidās tieši pa priekšu mašīnai, kad braucu cauri ozolu alejai - visas alejas garumā. jutos kā cheesy fantasy filmā.

mazliet uznāca interese par ēdienu/ēšanu. uztaisīju wannabe buritos ar sezonālo dārza dārzeņu pildījumu. kā arī kabaču baba ganuš. biju diezgan skeptiska, bet rezultāts ir visai kruts. laikam svarīgi diezgan sirsnīgi apdedzināt tos kabačus. vajadzēja ātrāk šito darīt. nebūtu tik daudz jākaras citiem kaklā ar tiem saviem kabačiem.

krišana no zirga tomēr ir radījusi drusku vairāk seku, nekā tikai trīs ļoti neseksīgas tulznas no tizlajām Martas striķu pavadām. esmu kaut ko savilkusi kaklā/plecā. ar katru dienu paliek sūdīgāk un savilkums dodas tālāk uz priekšu pa muguru. visvairāk traucē guļot, jo nevienā pozā nav ērti. un braucot ar mašīnu, īpaši, ja jāgriež galva uz atpakaļu, braucot atpakaļgaitā.

vakar biju ciemos pie Jolantas. pajāju ar Vegu. ļoti forši sastrādāta. drusku palecām. dievinu to sajūtu. bet baigi gribas ar zirgu, kura domas es dzirdu savā galvā un, kurš savā galvā dzird manējās. Vega gan ir Radīša māsasmeita un pēc rakstura visai līdzīga - vienlaikus karstasinīga, bet nenormāli labdabīga. bet neviens zirgs nekad nebūs Radītis. jāsāk organizēt sonogrāfija stiegrai. ļoti ceru, ka varēs lēnā garā kaut ko atsākt darīt.

Mudītei plaušu karsonis. vedīšu rīt uz Cēsīm pie ārsta.

malka nekrāmējas, dārzs neravējas.

riebjas doma, ka tūlīt beigsies brīvās dienas.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.