augusts

Posted by [info]inese_tk on 2024.08.03 at 22:17
šī nu gan ir viena nedēļiņa. gribas uzrakstīt, bet vārdi virmo un nedodas rokās. rāda uz mani ar pirkstiem. atstarpēs starp vārdiem miljoniem slepenu zīmīšu. cīgas un ļasiks. ļasiks tas pats. zilais. kaimiņa gādātais. saļiks nē.
pēkšņi no kapa piecēlās jogas draudzeņu čats. pēdējā ziņa tur bija 2018. gadā. bija ieplānots, ka viņas atbrauks ciemos uz Smilču, bet viena pēc otras kautkapēc nevarēja un tā tas palika. līdz šodienai.
atstarpēs starp vārdiem miljoniem slepenu zīmīšu. mani nākotnes rēgi izrādās ir kāda pagātnes rēgi. no konteksta kamoliem adītas zeķes, konteksta kamolos satītas čūskas, konteksta kamolos bezvārdu klusums. vārdi piemirkuši, izjūk kā slapjš tualetes papīrs.
franču režisors un ukraiņu aktieri un Kronis. pie ezera starp kokiem iebraukta mašīna ar ukraiņu numuriem, bet cilvēka neviena. lielās lietavas atdzesējušas visus ūdeņus. peldu ar spārēm un zivīm un sikspārņiem un ūdensmērītājiem. kas izmērīs atstarpes starp vārdiem? cik miljoni slepenu zīmīšu ielien vienā vārdatstarpē? aste kājstarpē? aste luncinās? noslīpētas grīdas. noslīpēts klusums. vecāpapa pēdu nospiedumi.
Uguns Satīrs. portāls ir atvērts. kur uguns, tur pelni - no pelniem vītas špancetes noturēs mūs vietās. noturēs? noturēs? noturēs?
cik ērti gan ir nēsāties ar ļasiku un bluetooth austiņām. reiz, sen atpakaļ es ierāvu spieķos nejauši atsējušos trīsmetrīgo Sennheiser austiņu vadu. kaimiņš mani izglāba. viņš mani izglāba ne vienu reizi vien. vispār jau mani vienmēr kāds izglābj. diezgan bieži es. pati. "tukšumi rindojas viens aiz otra".
alkohols kontrindicē groundednesu. ticiet man - tā ir. nevar būt citādāk. vārdstarpas pazūd, vārdi saplūst un satinas kamolos. es atsaucos pati uz sevi. zemsvītras piezīmēs ziedēs meža zemenes. mani vajā Low kovers Riannas dziesmai Stay. es gribētu, lai Mimī Pārkere augšāmceļas. viņas balss ir tik soothing.
asinis un sviedri izkalst un pilnmēness naktī pārvēršas medū. karāties no konteksta kamoliem sapītās bizēs. mēnessgaisma ir lipīga un izkūst kā sviests. miljoniem slepenu zīmīšu atstarpēs starp vārdiem. Dzintars atveda plītsmalku. brālis lasa brūklenes.
gaisma, ļoti daudz gaismas. gaismas mēteļos tērpušies rēgi. lasa slepenas zīmītes. vēl slepenākas nekā sviesta ciba.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.