jūnijs

Posted by [info]inese_tk on 2024.06.24 at 21:00
man ir daudz, ko rakstīt, nezinu vai visu uzrakstīšu, bet par Līgām noteikti jāuzraksta. par spīti visam, viss sanāca medžikforši. sabrauca diezgan daudz cilvēku - bet nebija arī par daudz, turklāt ļoti, ļoti forši cilvēki, nevis kaut kāds randoms. laikapstākļi bija ideāli. vēl dienas pirmajā pusē pūta diezgan intensīvs vējš, kas traucēja gan dziedāt, gan taisīja stulbu skaņu miķos, gan sarežģīja dzīvi flautistei, bet uz vakaru tas norima. bija saulains, maigs, rāms un dzidrs vakars. es priecājos, ka notika izmaiņas programmā un tā melnas telts projekta vietā kopā ar mums uzstājās Sarma. pats koncis it kā negāja pilnīgi gludi, jo gadījās gan šķībumi, gan dziesmu uzsākšana ne gluži vajadzīgajā tonī, gan arī ģeneratora izrubīšanās dziesmas vidū, bet tas viss kaut kā likās sīkumi - noskaņu neizbojāja. pēc tam vēl pasēdējām un padziedājām bāzē, kamēr uzlēca milzīgs, sēraini dzeltens pilnmēness un no dīķa un zemākām vietām izritinājās bieza migla.
+ notika saulgriežu brīnums un ieraksts tajā solītajā 21. jūnijā, parādījās arī spotify, deezer, youtube un apple music. mēs tik trešdienas naktī augšuplādējām dziesmas, tas parasti nekad nenotiek tik ātri. rezultātā Jāņu dienas vakarā albumam ir 324 strīmi spotifajā un 1000 klausījumi bandcampā (pēdējās 7 dienās).
jūtos priecīga, pateicīga un arī drausmīgi pārgurusi. paldies visiem - gan jebkā iesaistītajiem, gan koncerta apmeklētājiem, gan attālinātiem klausītājiem, gan tiem, kas vēl tikai klausīsies.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.