decembris

Posted by [info]inese_tk on 2023.12.18 at 20:31
es esmu drausmīgi pārgurusi, uzbarojusies par pāris kg, man ir sabojājies miega režīms un man liekas, ka esmu iestrēgusi functional freeze stāvoklī. droši vien situāciju nav uzlabojis tas, ka kopš kkāda novembra sākuma (pirms saslimu ar kovidu) neesmu bijusi peldēt un pēdējo mēnesi esmu ekstrēmi maz laika pavadījusi ārā, dienasgaismā. kustējusies arī praktiski neesmu. tik cik darbā pa cirku (nu vakar tie bija 8k soļu, bet bija nobūve). ēdusi esmu visādus komforting sūdus. jūtos dull, numb un vienlaikus arī anksietiska
izrādīti uztaisījām, sanāca ļoti forši. nāciet paskatieties, uz janvāri vēl ir drusku biļetītes. RD naudiņu, protams, nedabūjām. šodien bija jāizspiež no sevis KKF atskaite - prokrastinēt nebija vērts, jo līdz 20.12. tāpat būtu jāsniedz starpatskaite. vienīgi - esmu praktiski visu sarakstījusi un gandrīz pabeigusi, bet spiežot sistēmā "saglabāt" rādās šāds paziņojums - "šis ieraksts ir jau mainīts vai izdzēsts" un pievienotais info nesaglabājas. neizmērojami negribas vēlreiz vadīt visus tos čekus. + kolēģe, kas grāmatvedības palīdze, sapisusies nodokļos un aizskaitījusi kkādu pusštuku par daudz.
vēl arī kārtējā auto drāma. līdz ar šļuru Volvo atsāka savu iecienīto elektrogļuku. piemēram, piektdienas vakarā apm stundu tusējām pie Siguldas circle k, kamēr viņš bija tik laipns un pārstāja vēzēt šķotkas un midžināt lampiņas un iedarbojās. savukārt fordam laikam ir izrūsējis vējstikla un jumta savienojums - šorīt ātrumkloķa reģionā bija peļķe. karoč, mūsu esošais autoparks sastāv no mitrumneizturīgām un neuzticamām automašīnām. kamēr nav izremontēts un izīrēts dzīvoklis, nav skaidrs kāds un vai vispār ir kkāds budžets cita auto iegādei. bet, ar dzīvokļa remontu neiet nekā uz priekšu. pirms sākt darīt kaut ko kosmētisku, vajadzēja savilkt mūsdienu prasībām atbilstošus vadus un rozešu skaitu. ieteiktais elektriķis Egils atnāca, ar pirmo urbienu iepisa kaimiņu dzīvokļa vados, kuri nezkāpēc iet caur mūsu dzīvokli un pateica, ka no šī projekta atsakās. pārāk stresaini. it kā dabūjām citu, bet nav vēl sācis strādāt. redzēs. tā, ka dzīvoklis stāv. tik maksājam komunālos.
besī gloomy šļura ārā.
kopumā besī viss šis gads.
vēl jāizdzīvo līdz trešdienai. kkā nebūt jāfinalizē un jāiesniedz tā atskaite, trešdien jāaizbrauc uz Aizkraukli ar rasola izrādi un pēc tam viss līdz janvāra otrajai nedēļai.


tādi, lūk mums te tie pīrāgi.

p.s. kkf sistēmā pēkšņi izleca paziņojums, ka neesmu stundu neko darījusi, lai gan es darīju un viņa aizvērās un mani izlogoja. ielogojoties atpakaļ ir pazudis pāris stundu darbs, kuru mēģināju miljons reižu saglabāt.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.