oktobris

Posted by [info]inese_tk on 2023.10.07 at 21:03
* baigā tā vētra. nu jau ilgāk nekā diennakti visu laiku pūš un šņāc un kauc un auro un dārd. liekas, ka pūš cauri mājas sienām. naktī modos augšā no tā cik nikni lietus tiek triekts logos. jā, lietus arī gāž gandrīz nepārtraukti. vējš norāva gar zemi vīnogu. viņa ir liela un dzīvoja pie tāda kā koka rāmja pie mājas dienvidu sienas. ļoti ceru, ka nav pavisam nolauzta. man negribējās iet tuvāk skatīties, jo es vienatā tāpat nespēju viņu piecelt augšā un nav arī jēgas celt, ja uzreiz kaut kā nenostiprina.
* biju jau paspējusi ļoti noraizēties par kaķi. viņš ap pusčetriem naktī izlauzās ārā vētrā un aizgāja. kopš tā laika nebija rādījies. nebija ne brokastīs, ne vakariņās. ik pa brīdim gāju saukt, bet nebija. tikai negaidīti daudz mazputniņu visu laiku rosījās dārzā. visādu veidu zīlītes, dzilnīši, melnie strazdi u.c. brīnos, ka viņi šādos apstākļos vispār spēj palidot.bet kaķis tikai tagad beidzot pārvilkās. briesmonis tāds.
* nolasīju plūškoka ogas. ļoti maz šogad. viena bļodiņa. viņš laikam apsala maija salnā. kaut kāda drusciņa sīrupiņa jau sanāks. varbūt jāpieliek klāt avenes.
* apgriezu savas podā izaudzētās mārsmilgas (sweetgrass) un sapinu bizes. sanāca viena normāla un viena maza bizīte. viņa smaržo debešķīgi. ceru, ka pārziemos un nākamgad būs jau vairāk.
* biju tepat KC noskatīties Labra namu. man patika. forša pieredze. baigā matemātika.
* ēdienkartē "oktobris" - wannabe rāmens ar kūpinātu tofu, avokado un marinētām (sojas mērce, medus, olīveļļa, citronu sula, ķiploks, čilī) un airfryerī apkraukšķinātām saulsardzeņu šķēlēm. buljoniņš ar sēnēm, wakame un puraviem, grauzdētu sezamu.
* es laikam nekad nenokļūšu Grab koncertā

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.