jūnijs

Posted by [info]inese_tk on 2023.06.20 at 20:07
jau kādu laiku ne visai patīk uzturēties dārzā. man reāli liekas, ka es dzirdu kā viss kliedz.
vakaros stundām staigāju ar lejkannu, laistu cik nu vien varu, vienlaikus bažīgi domājot par to, kad akā beigsies ūdens. katru reizi, kad nolieku lejkannu, pēc mirkļa ieraugu vēl miljons augu, kuri bāli un ļengani ļimst gar zemi. iepriekš rakstīju, ka ūdeni prasa sausummīles lavandas. nupat pat saulrieteņi sačokurojas un grasās atvadīties no dzīves.
lietus joprojām nav bijis. necik un nekāds. drīz būs divi mēneši bez normāla lietus. maijā bija divi mikro lieti. viens tāds, ka lietus ūdens mucās ietecēja apm 3 cm ūdens, otrs tāds, ka lietus ūdens mucās ietecēja tikai maza čuriņa ar ziedputekšņiem no jumta. un viss.
zirgiem ganības arī dzeltenas un čaukstošas. izskatās, ka drīz būs jāsāk piebarot ar pērno sienu. kādas rudenī būs siena cenas (un kvalitāte) vispār negribas domāt.

citās ziņās - šodien ierubīju lielo vīramātes saldētavu. saliku K no nakts tirgus atvestās poļu zemenes, daudz maisiņus ar dillēm un kinzu, ķiploku ziedu pesto (ķiploku ziedi, dilles, grauzdētas ķirbju sēklas, olīveļļa, sāls, pipari - ļoti labs tāds), sparģeļu (kātu) buljonu. jādomā ko vēl lai tuvākajā laikā iebāž.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.