aprīlis

Posted by [info]inese_tk on 2023.04.03 at 08:41
savu brīvo nedēļu esmu pavadījusi pilnīgā dirsā. pirmdien sākās vieglas iesnas, ar katru dienu kļuva aizvien sliktāk. it kā nekas tāds - vienkārši iesnas, mazliet jutīgs kakls, bet komplektā ar pilnīgu nespēku. no ceturtdienas parādījās arī temperatūra virs 37 - bet nepārsniedzot 37,4. arī nekas tāds. bet jutos drausmīgi. nogulšņāju trīs dienas spēlējot Heroes un skatoties true crime seriku (man ļoti netipisks žanrs, brīnos par sevi). vakar no rīta uztaisīju ātro kovidtestu, jo sajūtas ļoti līdzīgas pirmajam kovidam, bet tas bija negatīvs. komplektā visu laiku fonējoša alerģijas sajūta un dažas aukstumpumpas. tas viss vēl tā, bet visvairāk man besī ķepīgais, nīgruma pilnais, nespēks. skaidrs, ka slimot nav nekas līksms, bet citreiz es to spēju kaut kā vairāk izbaudīt. šoreiz ir kaut kāds tāds aizkaitinājuma un neiecietības pilns besis.
vakar vakarā nolēmu, ka nu jau pietiks. nedēļa pagājusi. saņēmos, pievācu māju, izmazgāju matus, uzliku sejas masku, nomainīju gultas veļu. šorīt piecēlos, ir labāka sajūta deguna gaisa caurlaidībā, bet necaurlaidīgāks ir kļuvis kakls. stulbākais šajā visā ir tas, ka trešdien ir nobukota studija Līgu Introverto Jāņu ierakstam.

p.s. jā, vitamīnus dzeru. dzeru spontāni nopirktu kompleksu sievietēm veģetārietēm. dzeru d3, dzeru vegan omega3/dha/epa, dzeru c vitamīnu lielās devās. dzeru tējas un bērzu sulas.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.