Posted by [info]inese_tk on 2022.09.26 at 19:53
man pašai ir drusku dalītas jūtas par to, jo var jau būt arī šādi gadījumi - https://pbs.twimg.com/media/FdhwhaLXwAcx8re?format=jpg&name=small
un kā uztaisīt efektīvu sietu, lai tādus atsijātu - es nezinu.
Vācija nekā baigi nesijā un lasīju tai pašā savā tviterburbulī ziņas no ukraiņu mammu telegram kanāla par to, kā viņas neatļaujas ļaut saviem bērniem staigāt Vācijā ar Ukrainas simboliku, jo regulāri kāds grūstot, spļaujot virsū vai izlamājot. vai kā krievu kanālos nodirš Gruziju, kas nav laidusi iekšā mašīnu ar Z burtiem un liek pildīt to anketu, kurā jāapliecina, ka ir pret karu un atzīst Ukrainas oriģinālās robežas. un vēl negrib ar viņiem krieviski runāt. mazām valstīm ar mazu iedzīvotāju skaitu un robežām ar dižo rusiju jau ir tā diezgan bailīgi. būs liela krievvalodīgo diaspora, kas sāks ar kaut ko justies neapmierināta un Krievija sadomās nākt aizstāvēt un anektēt.
bet, jā, ja var kaut kā atsijāt tos, kas savas z-domas mainījuši tikai ar mobilizācijas sākumu, nu vai vispār nav mainījuši un vnk grib turpināt vērot karu no dīvāna, tad pārējos vajadzētu laist iekšā. varbūt uzliekot kaut kādu pārbaudes laiku, ar domu - ja taisa kaut kādus sūdus vai izrāda z-tieksmes, deportēt atpakaļ uz tēvzemi. kā to realitātē izdarīt - nav ne jausmas.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.