aprīlis

Posted by [info]inese_tk on 2022.04.19 at 22:25
pavisam netīšām uzskrēju virsū šādai rindiņai "K. Švarca kartīte atrasta publiskotajā VDK savervēto aģentu kartotēkas daļā. Tajā apgalvots, ka viņš ar segvārdu "Strūve" savervēts 1956. gada septembrī."
Kurts Švarcs bija, pareizāk sakot, laikam joprojām vēl ir, ļoti fancy kodolfiziķis - dibinājis un vadījis Saļika atomreaktoru utt. Viņš bija precējies ar manu vectanti Romēnu, esmu viņu jau pieminējusi. Romēna sajuka prātā, viena no versijām, ka tāpēc, ka uzzināja, ka Kurts viņu krāpj. Viņš no viņas izšķīrās un apprecējās otrreiz. Interesanti, ka Kurta vikijas šķirklī viņa pirmā sieva, t.i. Romēna, nav minēta.
Tas, ka bijis VDK aģents, protams, nepārsteidz. galu galā būdams augstas klases zinātnieks braukāja apkārt pa pasauli. tomēr interesanti šo faktu zināt. jāpameklē kurā gadā Romēna sajuka un kad viņi izšķīrās.

citās veļu ziņās - mamma saņēmusi ziņu, ka svētdien Bātā miris vecāsmammas jaunākais brālis, kurš uz UK aizklīda bēgot no karošanas krievu armijā. viņš ilgus gadus visiem ģimenes locekļiem uz dzimšanas dienām sūtīja kartītes, kurās bija ielīmēta piecu mārciņu banknote. nu viss, tā paaudze manā ģimenē ir beigusies pilnīgi un galīgi. visi miruši.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.